Followers

Wednesday, October 24, 2012

October 24, 2012


Dilarang menggunakan telefon bimbit zaman purba? ~Baahaha..!



(Tidak puas hati dengan CIKLI kerana dia mempersendakan uncle di SINI... Huh!)

26 comments:

  1. gambar telefon tu sama macam yang saya pakai masa tahun pertama universiti..haha

    ReplyDelete
  2. Hahahahahaha! Tak ley ckp pe da....gelak jelah.

    ReplyDelete
  3. harap uncle bersabar ye..., dugaan org fofuler mmg begini...

    ReplyDelete
  4. Dulu dapat macam tu dah canggih tau..

    ReplyDelete
  5. Zaman purba punya talipon guna tempurung kelapa ikat dgn tali panjang jer kott... heheheh

    ReplyDelete
  6. nasib baik sy gunakan telefon bimbit yang takde pengorek telinga tu..hahaha

    ReplyDelete
  7. bahahaha..tunggu depa buat signboard gambar henfon samsung & ipon pulak...

    ReplyDelete
  8. HAHA.. HANDPHONE TERKINI BOLEH LA YE..

    ReplyDelete
  9. oohhh.. maknanye smartphone boleh pakai lah yer uncle..hahahaha

    ReplyDelete
  10. namun apakah ia sepurba uncle....erk..lari,,,,!!!!!

    ReplyDelete
  11. erk oh kira iphone je kot dibenarkan nyaahahah mcm2 uncle ni hihihi

    ReplyDelete
  12. ingatkan tuh walkie talkie..hihihi..

    ReplyDelete
  13. so i phone, smsung still boleh la.. :p

    ReplyDelete
  14. saya suka tepon tu...tahan lama, degil macam batu..cool macam ais..sangat berketahanan...

    ReplyDelete
  15. Tu amaran untuk Uncle saja! Remaja purba!

    ReplyDelete
  16. hahaha..
    tipon zaman purba?
    uncle kejam! kah3

    ReplyDelete
  17. selain dari jenis tu tak perlu risau.. :) boleh aje guna..

    ReplyDelete
  18. biasa kat klinik hosp xleh guna henpon... tp gna jgk... hehe

    ReplyDelete
  19. hahaha..padahal dulu sebelum ada smart phone segala bagai phone zmn purba nih la yg kita duk pakai..kih3...

    ReplyDelete
  20. telefon zaman purbalah yang paling bertahan tau. hee

    ReplyDelete
  21. Berlagak kau ye!Dulu tak pernah guna telefon purba tu ke Bang?Eksen.Nyampah!

    ReplyDelete
  22. Salah arrr..dilarang bw botol air benyuk handphone..dikuatiri tumpah n lantai licin..bahaya..

    ReplyDelete