Followers

Tuesday, October 23, 2012

October 23, 2012


Setakat hari ini, roti canai Pak Abu masih bertahan dengan harga 80 sen sekeping... 
Ya! Uncle sayang Pak Abu..!

(LOKASI: Taman Cheras Indah)

37 comments:

  1. malam ni balik Kedah...'mungkin' ada lagi kot sana....

    ReplyDelete
  2. semakin sayang bila dapat free.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  3. Misai Pak Abu itu.... ahhh!!!

    ReplyDelete
  4. Di Batu Kawan pun roti canainy masih 80 sen sekeping..tapi saiznya agak kecik.

    ReplyDelete
  5. ada lagi ye. Kat kg pun dah singgit

    ReplyDelete
  6. Ni buat advert, Pak Abu bagi uncle bekalan roti canai free sebulan ka? ~bahahaha

    ReplyDelete
  7. Satu lagi, roti canai drive thru (naik moto je boleh) jalan kem kinrara, 80 sen. Kepada penggemar roti canai tegar, mari berkongsi info roti canai.

    ReplyDelete
  8. Macam tak jauh ngan opis saya. Nak kena carik la cam ni!

    ReplyDelete
  9. me suka makan roti canai.

    ye, pokoknya. me suka makan eh.

    :D

    ReplyDelete
  10. Masih murah tu..

    Sedapnya roti canai!

    ReplyDelete
  11. bagus! maintain harga, harap rasa pun maintain kan!

    ReplyDelete
  12. murahnye!!
    kedai mamak bawah opis saya tak pasti bape harga sekeping.. tau makan jer... keh keh keh

    ReplyDelete
  13. Salam bro.
    Bila mahu belanja gua roti canai 80 sen? nanti gua belanja bro pula ajihs nasi lemak 80 sen.
    Hari tu gua ada mengata lu dalam blog gua. Sori aa, mengata sayang tu.

    ReplyDelete
  14. yeee
    di tempat saya roti canai biasa dah ada mencecah 1.50 huhuh
    besar sikit je punnn

    ReplyDelete
  15. hidup Pak Abu ,, Hidup Pak Abu.

    ABU , ABU ,, ABU!

    ReplyDelete
  16. inilah adiwira sebenar,
    cayalah pak abu.

    ReplyDelete
  17. nasib baik pak abu tak dok dekat dengan saya!

    ReplyDelete
  18. KAT MELAKA ADA YANG JUAL RM1 SEKEPING.. DAH LAMA TAK TELITI HARGA ROTI CANAI, MAIN BELI DAN MAKAN SAHAJA..

    ReplyDelete
  19. betul3. Roti canai murah lagi sedap. haha

    ReplyDelete
  20. e ehh muka pak abu nak sama cam muka uncle gak le

    ReplyDelete
  21. Harga utk orang veteran jer kotttt... hahaha

    ReplyDelete
  22. biar betul!!! murahnya! belum pernah jumpa roti canai murah mcm ni! emm... cheras.... boleh cari ni ...

    ReplyDelete
  23. wahhh..uncle duk cheras ekk..jom kita wat appointment high tea uncle!! ;)

    ReplyDelete
  24. Ada satu kedai kat Pasir Gudang ni masih kekal 60 sen.Saiz macam biasa.

    ReplyDelete