Followers

Saturday, October 20, 2012

October 20, 2012


"Pokcik nok 'gomo male nih..!"

- Terjemahan -

Pakcik nak bergomol malam ini...! (eh?)


20 comments:

  1. haha.laen macam je nak bergomol tuh.huhu

    ReplyDelete
  2. Selamat bergomo uncle -gedek! Tapi terjemahan tu lain macam jer bunyinya..macam kategori 18sx le pulak...anyhow, enjoy urself!!

    ReplyDelete
  3. Cantiklah topi uncle. Ada lebih tak? haha...

    ReplyDelete
  4. sori, uncle tak boleh bergomol mlm ni sebab ATM akan menang.. ATM ada Hai-O! hohoho

    ReplyDelete
  5. molek sangat lah tu pokcik..

    gomo kelate gomo..gomo kelate gomo..semangat rentap masuk dlm jiwaaa dah ni..ehh..rentap kan ke pahlawan sarawak?? hentam saja lah labu..lalala

    p/s : g stadium dok?? hik hik

    ReplyDelete
  6. Uncle hendak bergomol atau kena gomol? :-)

    ReplyDelete
  7. Hoho anak makcik pon ada topi ni... Ijo sama kuning....tapi bukan utk sokong bola.....

    ReplyDelete
  8. hahahahahhahaah ooo mcm tu maksudnya...

    ReplyDelete
  9. gomo nasi kerabu la uncle... hehe

    ReplyDelete


  10. boleh part time di tgi fridays nampaknya.

    ReplyDelete
  11. Gomo kelate gomo... Kelate menang doh.. :)

    ReplyDelete
  12. yeahh..selamat bergomol..kahkahkah

    ReplyDelete