Followers

Tuesday, October 2, 2012

October 2, 2012


 'Dek the Builder'

(Uncle pun dah keliru, apa kerjaya uncle sebenarnya...)





(LOKASI: Universiti Teknologi PETRONAS, Tronoh.)

26 comments:

  1. bob da bulider!
    hehe..arini jd builder, esok uncle jd retis, lusa jd master chef..hehe..

    ReplyDelete
  2. DAH JADI KONTRAKTOR PULAK.. MASYUUUUKKK AR..

    ReplyDelete
  3. Muahahahaha... Topi tu mmg ade org masam tu ke unkel? :D

    ReplyDelete
  4. kuikuikui!

    smiley atas tuh uncle conteng eh?

    ReplyDelete
  5. uncle nih keje ape sebenarnya?? kikiki

    ReplyDelete
  6. topi tu sama takmo senyum macam uncle ke dia confius nape mesti uncle yang pakai.. ;)

    ReplyDelete
  7. ahahaha..dek the builder layan kartun gak ankel eh

    ReplyDelete
  8. wah...mcm kontraktor jer dah ni...

    ReplyDelete
  9. haah yek...apa kerjaya uncle ni sebenarnya??

    ReplyDelete
  10. wah uncle gedek kat UTP rupenya. saya student kat sini. nie gambar kat block mane?

    ReplyDelete
  11. Topi keras dengan frowny face?

    Kelas gitu!

    I loike!

    ReplyDelete
  12. klu kat babyTv mice the builders..
    Siap ada lagu...nak saya nyanyikan version Dek The Builders utk uncle tak?? ;)

    ReplyDelete
  13. org dah tua memang selalu keliru, standard tu uncle....wakkakakakkakaka

    ReplyDelete
  14. aduhh ye la uncle!!!
    ahahhaha tapi pic kalini membisukan perkataan "lagi-lagi muka uncle ni" haa sebab costume kegemaran...cuma derang tanya mcm mana topi tu boleh sedih??? agagaggaga

    ReplyDelete
  15. nasib pakai topi putih....kalo kuning tu worker uncle...hehe

    ReplyDelete