Followers

Monday, October 15, 2012

October 15, 2012


Masa untuk syampu rambut kah? 


(Nak tengok macam mana uncle lukis gambar di atas? Tonton video di bawah)



(YA! Hari ini uncle banyak masa terluang... haha! ~ MAAF, Gambar video terbalik kerana menggunakan webcam)

27 comments:

  1. wah.. jeles kat uncle ada banyak masa yang terluang..

    psstt: toink.. toink.. pening kat cecelah rambut uncle sebab tak cuci.. ;)

    ReplyDelete
  2. kah3...masa utk masuk salon tu uncle weh!

    ReplyDelete
  3. ooo .. macam tu rupanya. tapi gambar kartun tu terbalik sisi !

    ReplyDelete
  4. tapi....tapi....tapi....sy tak dpt tonton! uwaaaaaaaaaaaa!

    ReplyDelete
  5. Gile ah..free hand tu..x payah sketch..

    ReplyDelete
  6. Kalaulah ada kutu sebesar itu atas kepala...!!!

    ReplyDelete
  7. mmg uncle terlebih masa ni..bahaha

    ReplyDelete
  8. PERGH.. GILALAH.. MELANGKAH KE SATU DIMENSI YANG BARU..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Uncle

    nanti lukis gambar atuk pula yer...

    ReplyDelete
  10. orang kidal adalah seksi! hahahaha!!!

    ReplyDelete
  11. uncle memang terer...

    ps: twin tak reply message kat fb la.. mana dia pergi tu.. benua lain ka..

    ReplyDelete
  12. dasat ar rambut uncle

    scaryyy hahaha

    ReplyDelete
  13. I like how quickly you can draw the cartoon! So jealous, since I have no artistic skills whatsoever.

    Have you considered making a comic strip or something? Your art is so cool...

    ReplyDelete
  14. hahahaha, kelako... buleh jadik kartunis la angkel ni.. hehe

    ReplyDelete
  15. sila syampu dengan sunsilk..bukan dgn sunlight..hahaha..

    ReplyDelete
  16. hebat!!!! brovo uncle!!! memang boleh buat comic lepas ni uncle...

    ReplyDelete
  17. video superbs!!!!! jup like kat youtube

    ReplyDelete
  18. uncle kidal...baru tau..hehehehe ;)

    ReplyDelete
  19. kreatif la uncle niiii...... :)

    ReplyDelete