Followers

Wednesday, October 10, 2012

October 10, 2012


Di papan tanda itu tertera... "Dilarang Meletak Motosikal"
Okey, uncle tak nak ulas...

33 comments:

  1. ok lah tu .. kan dia orang tak letak motosikal kat papan tanda tu !

    ReplyDelete
  2. di mana ada larangan di situ suka sangat nak buat... eh! wordless sudahhh

    ReplyDelete
  3. ini pesen orang yang paham erti terbalik tau... ngeh ngeh ngeh...

    ReplyDelete
  4. jangan parking atas tiang tu maksud dia..hehehehe :p

    ReplyDelete
  5. tak nak ulas xpe, pulas aje tinga derang tuh

    ReplyDelete
  6. sama macam signbod " Dilarang Buang Sampah"..kat situ lah menimbun sampah! hahaha

    ReplyDelete
  7. penyakit berjangkit tu..bila satu tak ikut arahan, abis semua pun jadi..

    ReplyDelete
  8. Orang yg baca signboard tu cakap...ada aku kesah!

    ReplyDelete
  9. Hmm, tulisan tu kecik sangat kot tu pasal diaorng tak nampak

    ReplyDelete
  10. Mungkin diaorang tak letak,,,
    diaorg parkir ( tongkatkan je)

    ReplyDelete
  11. biasanya lagi dilarang, lagi nak buat...kalau ada tulis, jangan jenguk ke dalam..lagi rasa membuak-buak nak jenguk kan...

    ReplyDelete
  12. dorang ingat kat tiang tu je..kat depan tiang boleh..hahaha..

    ReplyDelete
  13. Mungkin mereka itu meletakkan motorsikal dan bukan motosikal...senang citer ikut pemahaman masing2

    ReplyDelete
  14. hahahaha
    mereka tidak membacanya

    ReplyDelete
  15. ...ulas merah bibirmu mengucapkan kata-kata yang menghiris jiwaku...

    cer teka lagu apakah ini? hihihi~

    ReplyDelete
  16. haha.. pemandu motosikal pun tamau uncle ulas.. sebab kalao ulas pun depa peduli apa, dia tetap akan park kat situ gak..

    ReplyDelete
  17. haha..yang letak tu memang tak faham uncle...

    ReplyDelete
  18. yang orang laranglah yang kita nak buatkan.huhu

    ReplyDelete
  19. hahaha..kita sangka baik je uncle..yg letak tu semua buta huruf kot..kihkih

    ReplyDelete
  20. Afdlin Sauki pernah kata “Tak reti baca? Dulu pergi sekolah buat apa?”

    ReplyDelete
  21. sekadar hiasan je tu uncle sebab dorang tau takkan diambil tindakan punya..

    ReplyDelete
  22. sifat manusia klu ada perkataan "dilarang"or "Jangan" itu yg diorg nak buat.. mcm sya juga..kikiki cuba tukar "Klu berani letaklah motor kat sini"...wakakaka mesti ragu2 punye

    ReplyDelete
  23. hi uncle!! dgn ini saya nk bg tahu saya dah colik pic uncle untuk entry saya.. sory na uncle!!

    p/s: ce letak pic uncle senyum skali pulak :)

    http://nurcheda88.blogspot.com/2012/10/carta-10-blog-kegemaran.html

    ReplyDelete
  24. ni namanya orang buta huruf.. tak reti nak baca! hu3

    ReplyDelete
  25. setiap gambar ada maksud tersendri..hehe

    ReplyDelete