Followers

Monday, October 1, 2012

October 1, 2012


Justeru? Nak terus atau pusing?

(Ya, uncle jalan jauh hari ini...)

31 comments:

  1. kalau anum better pusing
    dekat
    hahhaa

    ReplyDelete
  2. Pusing keliling sahaja suda!

    ReplyDelete
  3. bisa pusing kepala 16KM lagi :p

    ReplyDelete
  4. lajak sampai Cameron la..boleh posing dgn strawberry :)

    ReplyDelete
  5. a'a jauh la tu...berjalan dari kereta ke batu tanda je ...

    ReplyDelete
  6. Kakcik tak pernah sampai ke Pusing tu...

    ReplyDelete
  7. ekk..ade gak gittu ek..jumpa je mende2 pelik uncle ni..hehe

    ReplyDelete
  8. tanya papago nak terus atau pusing...hehe :p

    ReplyDelete
  9. first time pertama tahu ada tempat nama Pusing ni,,kt mana ekk??

    ReplyDelete
  10. terus ajer.. jangan pusing2 nanti fenen.. hahahahaha..

    ReplyDelete
  11. G mane ni bang? Ipoh? Kirim ipoh white coffee se....

    ReplyDelete
  12. ahahaha apa maksud dia ek? pusing tu?

    ReplyDelete
  13. pusing lagi dekat, so pusing aje la... ahaksss

    ReplyDelete
  14. dia suh pusing je.. bukan pusing BALIK.. so uncle boleh pusing tp jgn balik.. hahahaha~

    ReplyDelete
  15. pi ipoh lepas tu pusing la balik kl.. wakakaa..

    ReplyDelete
  16. Buatlah apa yang patut. Yang penting ia pilihan yang terbaik ;)

    ReplyDelete
  17. As salam uncle....

    Tak perlu pusing2... tawaf je...kehkehkeh :)

    ReplyDelete
  18. jln depan sikit uncle akan jumpa Lahad lepas tu jln depan lg akan jumpa Papan...hehehehe

    ReplyDelete
  19. Jalan terus je uncle.. kalau pusing dah patah balik.. ;)

    ReplyDelete
  20. LEBIH BAIK PUSING-PUSING.. HAHAHA

    ReplyDelete
  21. jauhnya, nak pusing semula lagi jauh, kalau uncle 'berjalan', lagi jauhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  22. emm..klu pusing dekat so pusing jerlh uncle.. ;)

    ReplyDelete
  23. pusing dengan keadaan u-turn selamat...jgn main pusing sesuka hati pulak...agaggaga

    ReplyDelete
  24. pusing uncle..pusing balik...hahaha..hati-hati bila buat pusingan ya.. :-)
    Entri Terkini Harga Tiket AirAsia RM10,500

    ReplyDelete
  25. uncle pegi mana ni?..ni dah dekat area kg cik mai ni

    ReplyDelete