Followers

Monday, September 3, 2012

September 3, 2012


KAWAN: Mula-mula pijak bahu, lama-lama pijak kepala...! (Hati-hati pilih kawan, ya?)



Uncle ada protege baru! Namanya HUNA, mukanya 'sebijik' uncle! (Cuma dia tiada misai dan janggutlah...) Jom terjah blog ELISS MIE!

19 comments:

  1. Terima kasih atas peringatan tu uncle! Kawan masa ssh mmg susah nak cari wooo..

    ReplyDelete
  2. Cam ade org Nk korek tinger unkle lah... :D

    ReplyDelete
  3. comel jer protege baru uncle tuh :D

    ReplyDelete
  4. comel la sgt....abih la..protege uncle dah merampas tahta..after this makin ramai protege yang muncul..

    ReplyDelete
  5. pijak bahu? tak pernah dengar la..

    kalau anak sedara pijak bahu pakcik dia org yg tengah tertiarap sbb sengal2 1 badan balik beraya ada la...

    ReplyDelete
  6. bukan HUDA tapi NUHA :) tq backlinknya Uncle :)

    ReplyDelete
  7. berat mata memandang, berat lg bahu yg memikul org tu ek? hehe

    ReplyDelete
  8. Hmm..macam kelakar pun ada..Nak gelak tapi setiap gambar muka serious dengan misai..nak gelak pun jadi takut.

    Antara nak gelak dan takut je ni.

    Hahahaha...okay tergelak jugak
    Unik la blog ni..ada gambar sendiri setiap posting dan related to the photos taken.

    ReplyDelete
  9. terbalikkan nama dia.. jadi NUHA ---> thats my baby.. ;)

    ReplyDelete
  10. agak2 akan lahir lebih ramai protegekah selepas ini ?

    ReplyDelete
  11. JANGAN BAGI DIA PIJAK KEPALA...

    ReplyDelete
  12. Ya, terima kasih di atas nasihat yang sangat berguna ni. Pandai2lah kita memilih kawan.

    ReplyDelete
  13. alamak yg tijak bahu uncle tu superman la!

    ReplyDelete
  14. kalau majikan?Aci tak kira pijak kepala?

    ReplyDelete