Followers

Friday, September 28, 2012

September 28, 2012


Gambaran wajah Mickey Mouse bila tua...

(Okey, itu tuala anak uncle...)

22 comments:

  1. ohsem!!..terbaik la..ape2 pon boley uncle neh..haha

    ReplyDelete
  2. haahahahahahah
    bhahahaahahah
    kahahahahahahakakaka
    kahakahakahak

    srooootttt~

    ReplyDelete
  3. Dgn tuala pun boleh jadi entri....kreatip!

    ReplyDelete
  4. buruknya mickey mouse bila dah tua yek.... hehehe... sorry uncle...gurau ajer

    ReplyDelete
  5. Tak payah tunggu tua. Dah kompom!

    ReplyDelete
  6. Uncle nie kreatiflah, kakak tak terfikir langsung boleh jadi macam tu:)

    ReplyDelete
  7. tak tahu nak nanges ke nak gelak :p hehehhee

    ReplyDelete
  8. bila MM dah tua afsal tinger condong lari ke sebelah kiri.. ya kut tanda2 penuaan.. tinger nak jatuh.. hehee peace not war

    ReplyDelete
  9. ada2 je la uncle ni kan... hehehe

    walaupun telinga tu senget, tetap nmpk encem...

    ReplyDelete
  10. tuala uncle gambar apa la agaknya ek...

    ReplyDelete
  11. Cute la uncle...urmmm...dh mula tumbuh telinga mickey mouse!

    ReplyDelete
  12. Hola uncle!

    Creative lah!!! Saya suka! :))

    Tetiba nak nyanyi... oh uncle you so fine...you so fine.. you blow my mind.. oh uncle! ngeee~~~

    mickey tukor jd uncle! hahaha :D

    ReplyDelete
  13. kalau minnie mouse kenalah tukar rupa.. ;)

    ReplyDelete
  14. len macam la gambarannya bila tua

    ReplyDelete
  15. haha asal uncle tak penah senyum eh?

    ReplyDelete
  16. Terbaik.. !!

    Uncle Gedek nak tahu hari ni saya browse entri2 lama.. Lepas tu asyik tersenyum & tergelak sorang2... No wonder ramai yang suka blog ni..:)

    ReplyDelete