Followers

Thursday, September 27, 2012

September 27, 2012


Ejaan betul, pilihan fon salah
Sebab tu sekali pandang, SATE AYAM jadi SATE AYAH

(Klik gambar untuk tengok 'M' nya)

32 comments:

  1. apa sate ayah
    pengsannnnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  2. habis la ayah2 diluar sana jadi SATE.wakakaka :P

    ReplyDelete
  3. kalau ada sate ayah sedap gak kan...bahahah...(tiru gelak uncle)

    ReplyDelete
  4. haru nih..part mana sate ayah yang paling sodap...oppss..

    ReplyDelete
  5. Tapi tang kambing, "M" dia ok pulak...huhu

    ReplyDelete
  6. ada ayah yg terkorban ke ni? kena panggang jadi sate.. hahahaaa..

    ReplyDelete
  7. Betul2... Ingt Nama kedai tu kedai "sate ayah"

    Erkkk, tajam betul mata unkel :D

    ReplyDelete
  8. itula..

    pilihan font nyer tak kene la pulek..

    ReplyDelete
  9. pilihan font dia tak kena..

    psstt: tengahari cenggini tengok perkataan je dah jadi lapar.. ;)

    ReplyDelete
  10. Memang betul. Sekali pandang macam 'ayah'. :-)

    ReplyDelete
  11. hahahaha.. ingatkan sate ayah tadi.. hahahaha

    ReplyDelete
  12. font ek yg dipersalahkan. wahahahaha

    sate ayah gedek

    ReplyDelete
  13. xleh nak komen..hahaha..hahaha..hahaha..gelak golek2 atas lantai (rotfl)

    ReplyDelete
  14. ni kalo mana2 customer yg x bc btol2, mesti dia tanya kat org yg amek order tuh, "sate ayah tu apa?"

    ReplyDelete
  15. madam pun baca AYAH....bukan ayammm..cit..

    ReplyDelete
  16. sate utk "AYAH GEDEK"...kih3... =))

    ReplyDelete
  17. Teringin nak makan sate buatan ayaH.

    ReplyDelete
  18. serious betul muka uncle buat lawak..haha

    ReplyDelete
  19. M dia halus betul yang ditengah2.hehehe

    ReplyDelete