Followers

Sunday, September 23, 2012

September 23, 2012

Guest #48


JANGAN CEMBURU, uncle sempat ada komplot dengan IYRA untuk entri hari ini...! Yeay!




(Seronok sungguh hadiri GATHERING GLAMER RAYA BLOGGERS 2012 tadi. Makan sedap, borak pun sedap. Dapat berjumpa blogger lama dan berkenalan dengan blogger baru...! Tahniah kepada tuan rumah, penganjur. Kamu semua yang terbaik! )

24 comments:

  1. wah.. best.. tapi sayang ai dapat join.. :(

    ReplyDelete
  2. Mmg sedap mkn 'petai' yg uncle bwk.. Kekekek

    ReplyDelete
  3. Tapi kakcik tak nampak petai pun! :)

    ReplyDelete
  4. wahhh sudah hapdet..
    kita baru sampai rumah..siap jd bandaraya td kt rumah dato...

    ReplyDelete
  5. BILA AGAKNYA SAYA DAPAT JADI GUEST ABANG..

    ReplyDelete
  6. Bila la nak dapat makan2 dengan uncle ni? hehehe.

    ReplyDelete
  7. saya gembira dapat berjumpa awak secara nyata ..

    ReplyDelete
  8. tak kan ni je gambar?? gambar food mana???

    ReplyDelete
  9. uncle. bukan gambar neh la pilihan td.. hahaha.. apepon thanks ye sudi ketemuan dgn iyra arineh..
    terglemer lak masuk blog uncle neh.. ahakss~

    ReplyDelete
  10. gathering di JOhor pula,, plzz..
    saya mau snap pic b berdua dengan uncle

    ReplyDelete
  11. well kat sini, Uncle kureng serious nya.. tak caya belek muka tu.. sebab si cantik manis kat belakang lah tuu..

    ReplyDelete
  12. kaklong jer yg x sempat jumpa..huhuh

    ReplyDelete
  13. baju raya uncle lah tu DZ...hahaha...tp di luar uncle sgt berlainan..nice meeting u :)

    ReplyDelete
  14. amboii..pandai pilih yg comei
    dan single gitu..hik3

    ReplyDelete
  15. Kali pertama nampak senyuman manis dalam blog www.blogbeginsatforty.com. hehehe


    Untunglah yang dekat² tu, dpat pergi. Dapat jumpa depan²..

    ReplyDelete
  16. Saya baru jumpa Iyra Sabtu lepas... :)

    ReplyDelete