Followers

Wednesday, September 19, 2012

September 19, 2012


PERIBAHASA MODEN
"Kalau takut rambut menggerbang, jangan duduk dihadapan kipas yang sebesar kuali kawah tu..."

(Maksudnya: Sarapanlah di kedai yang berhawa dingin...)

30 comments:

  1. tak pasal² customer lain lari..haha

    ReplyDelete
  2. mengadaplah kipas angin itu untuk kesan angin yg bagaikan ikln shampu.:D

    ReplyDelete
  3. mengadaplah kipas angin itu untuk kesan angin yg bagaikan ikln shampu.:D

    ReplyDelete
  4. len kali bawak cekak...klau xde pinjam ank punya ye uncle...

    ReplyDelete
  5. Salah maksud tu uncle..maksunya potong rambu anda sebelum rambut terpotong dgn sndirinya..

    ReplyDelete
  6. muahahaha.. lepas nih uncle ikat rambut dulu k~

    ReplyDelete
  7. Nasib baik uncle takde kelemumur [tetiba teringat iklan syampu Faizal Tahir]

    ReplyDelete
  8. Ikat rambut sebelum masuk restro sebab takut masuk pinggan org lain..

    ReplyDelete
  9. akekekekkeke kalau hadap di hadapan kipas tak pe uncle ala2 model gitu...

    ReplyDelete
  10. lupa..sesekali makan di kedai berkipas besar apa salahnya...blower gituw...jimat lektrik kat rumah..agaggaa

    ReplyDelete
  11. err..yg uncle duk depan kipas tu buat pe? kikiki..

    ReplyDelete
  12. Jgn mkn angin..mkn nasi dan seumpamanya...hehe.

    ReplyDelete
  13. hahaha..next time klu duduk depan kipas sebesar kuali tuh, uncle kena tocang rambut la mengkali..cuba tru test klu menjadi..hahaha

    ReplyDelete
  14. tolong la uncle..jangan begitu..nanti siapa lagi nak jadi model tetap self-potrait kat blog uncle ni..sikat dan ikat rambut tu cepat sebelum kena angkut..hehehe

    ReplyDelete
  15. hailam kopitiam mungkin ;)

    morning uncle~ ehh

    ReplyDelete
  16. kalau sarapan depan kuali pulak, mau habis terbakar..heheheh

    ReplyDelete
  17. Kalau dari belakang tentu kelihatan awek yang hot. Apa bila pusing ke hadapan silap orang pula. :-)

    ReplyDelete
  18. UNCLEEEEEEEEEEEEEEEE!!

    hehehheheh apa yang serabaiiii mengemlembaiiii nihhhh...:D

    ReplyDelete
  19. kalau le si jurusolek Zulfadzli tu nampak uncle mcm ni, mau dicubit2nya tau...

    ReplyDelete
  20. adeesss...sib bek rambut saya tocang...^^'

    ReplyDelete
  21. CANTIK PUNYA PERIBAHASA BARU.. :)))

    ReplyDelete
  22. penatler anak2 dara kat umah tu nak sikat balik rambut uncle.. ;)

    ReplyDelete
  23. Uishhh, tanjat gegel tgk gambo neh, hakhakhak

    ReplyDelete
  24. Saya tergelak baca komen2 kat entri Uncle ni.. :) Better Uncle sikat rambut tu ye.. barulah macam Ali XPDC..

    ReplyDelete