Followers

Wednesday, September 12, 2012

September 12, 2012


Madu asli juga boleh dicampurkan dengan telur ayam kampung untuk diamalkan makan setiap pagi...  Khasiatnya... 'Aaauuummmm..!'





MAAF: Uncle ingin memohon maaf secara terbuka kepada blogger HAFIZ RAHIM. Tak perlulah ugut nak lempang uncle, kita boleh selesaikan secara berhemah. Oh ya, 'berpangkat PR3' tu apa, ya? ;)

19 comments:

  1. madu memang baik utk kesihatan kt

    ReplyDelete
  2. google punya page rank. boleh baca selanjutnya http://www.prchecker.info/

    ReplyDelete
  3. MADU????

    Manis bg lelaki,racun bg pompuan..

    Huh!!

    ReplyDelete
  4. alang2 amik gmbr dgn sarang n lebahnya sekali... :p

    ReplyDelete
  5. ayat dalam blog je tu uncle..tak berani nye saya nak lempang orang..haha..pape pun, entri2 uncle memang layan..start dari saya jenguk blog uncle, memang melekat terus jadi follower..hehe

    serius ke uncle tak tau PR3 tu apa?

    ReplyDelete
  6. bukan semua orang boleh buat mcm uncle buat kan.. dah try berkali2 tapi gagal dengan jayanya..

    ReplyDelete
  7. sy tak phm ape maksud khasiat aummm itu.. :p

    ReplyDelete
  8. aummm.. mkn madu ngan telur ayam.. nk 'bermadu' ke uncle? ehhhhh~

    ReplyDelete
  9. alamak !!khasiatnya boleh bertukar jadi harimau ;p

    ReplyDelete
  10. MADU MEMANG MANIS. DIMADU (PEREMPUAN)MEMANG PAHIT..

    ReplyDelete
  11. Madu asli boleh tulis..Madu 3 kalu..pikir dua kali nak tulis yer...

    ReplyDelete
  12. uncle..untuk kekuatan batin ya???

    ReplyDelete
  13. owh..sy ingatkan tu madu lebah..hehehe..tapi bukan senang nak cari ayam yang bertelur di kampung kalau hidup di bandar..

    p/s : PR3 tu 'prrr'..ala2 bunyi kucing terlebih makan madu dicampur telur ayam kampung..hahaha

    ReplyDelete
  14. setuju dengan Munnafendy.. ;)
    kihkihkih..

    ReplyDelete
  15. Semuanya jadi keras macam ayam pria. :-)

    ReplyDelete