Followers

Friday, August 3, 2012

August 3, 2012


Ada terlalu banyak perbazaan ketara antara GEDEK dengan GEREK... Jadi kalau ada yang masih buat-buat keliru... alamat nak berbuka awal lah tu...! Grrr!




(Tersentap dengan komen DADDY ZIYYAD (Macam Macam Ada) semalam... hari ini uncle telah pun 'trim' kan janggut yang agak bersepah semalam ~ Comel bukan? Haha...)



34 comments:

  1. uncle,

    kalau "ong gegek gedek"

    tu macam mana pulak? haha!

    ReplyDelete
  2. lor...ia ke ingatkan kembar tadi ;p

    ReplyDelete
  3. yang pastinya uncle gedek memang tetap bermuka "Gerek Seyhhh"

    ReplyDelete
  4. gerek, gedek...ok ada beza..uncle puasa eh? kurus la nampak...baper kilo turun?

    ReplyDelete
  5. hehehe...gedek gerek..mcm lebih kurang dah tu..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/ending-deejavu-yang-tetiba-diubah.html

    ReplyDelete
  6. x perasan plak janggut uncle x trim semalam

    ReplyDelete
  7. cantik gerek tua tu.. mau jual?

    ReplyDelete
  8. Gedek naik gerek, jangan bersikap kerek nanti makan brek kalau tidak terlanggar berek...

    ReplyDelete
  9. uncle nampak ensem ari ni... muka segar.... haaa pose tak??

    ReplyDelete
  10. ahahahhaha...sentap jgn tak sentap uncle..:P

    ya..janggut hari ni comel..as usual..:)

    ReplyDelete
  11. gedek naik gerek~kerek ah gedek~~

    keh keh~

    ReplyDelete
  12. bkn shj comel tapi ohsemmm!! hahaha.

    ReplyDelete
  13. Gerek Gedek? Atau Gedek Gerek? Gedek Gerek barulah gerek seh!

    ReplyDelete
  14. dah terlalu lama aku x nampak basikal jenis tu depan mata.

    ReplyDelete
  15. Salam uncle.

    aa..ensem skit rini, hok3, batok plak..kah3.

    ReplyDelete
  16. salam tadi saya nampak uncle borak borak ketawa kat masjid cheras indah...

    betul bukan?

    ReplyDelete
  17. ooo...mudah sentap jugak rupanya ye??
    hahahha

    ReplyDelete
  18. 1 perkataan dalam bahasa jawa
    1 lagi perkataan dalam lograt utara

    2 perkataan yg berbeza

    ReplyDelete
  19. Apa makna gedek dan gerek tu?
    Saya dah lupa la...

    ReplyDelete
  20. Gedek sama gedik plak ada beza tak? Heeeeeee *cepat2 lari sblm uncle pelangkong dgn gerek*

    ReplyDelete
  21. nampak lebih kemas..
    yg semalam tu sebab kena hujan, tu yang melurut turun.. hehehe..

    psstt: dah tak boleh nak bezakan dah.. yg nampak menu yang lazat2 je.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  22. u look gerek lepas trim janggut misai bagai wakkakakakakakka and now its really the gedek image! wakakakkakakakakka peace uncle!

    ReplyDelete
  23. Nak like banyak kali komen KAKCIK SEROJA!!!!

    I selalu teringat Hj UDO OMAR @ Haji Bakhil yang ejek anaknya Manisah menjahit... "gedek! gedek! gedek!"

    ReplyDelete
  24. Gedek naik Gerek terkedek kedek.. senyum sokmo..

    ReplyDelete
  25. @kakcik hahhahaa.. saya suka komen nih.. gerek seeyyhhh

    ReplyDelete