Followers

Wednesday, August 29, 2012

August 29 2012



Hmmm... hari-hari sarapan di hotel. Nak juga merasa sarapan di kedai mamak atau bungkus di gerai payung tepi jalan macam kamu semua... 

(YA! Uncle memang berlagak!)


35 comments:

  1. hari2 makan bungkus..nak jugak makan kat hotel macam uncle..keh3..

    ReplyDelete
  2. saya sarapan di rumah aje uncle... =.=

    ReplyDelete
  3. untung la makan nasi lemak kat bangunan cantek siap berekon

    ReplyDelete
  4. Takpe berlagak asal tak menyusahkan orang lain, kan? :)

    ReplyDelete
  5. alasan nak skodeng kat swimming pool tu.

    ReplyDelete
  6. Ha ha ha..mak tau uncle dimana nih!! Hotel Alson Kelana kan? kan? kan?

    Kalo dah tido kat hotel tu, leceh la sket nk mkn di kedai mamak..jauh nk kuar ke bandar.

    Tp betul la kata uncle. Makanan di hotel mmg x sama cam mkn di mamak. mamak lg mabeles kot!

    ReplyDelete
  7. Kehkehkeh, x leh blah unkel, rasik yuk! Ahahahahaha

    ReplyDelete
  8. Salam Syawal & Maaf Zahir Batin..

    lepas raya kami terjah gerai roti canai utk makan pagi..!! saya orang malaya, gitu lah tekaknya..

    ReplyDelete
  9. Salam Aidil Fitri Uncle

    saya pula nak rasa sarapan di hotel....

    ReplyDelete
  10. heheheh..mkn kat otel free ke kena bayau uncle?heheh

    ReplyDelete
  11. ish....untung dpt sarapan kat hotel hari2...suria berangan jer ler...

    ReplyDelete
  12. belagak nye Uncle!

    selamat hari raya Uncle...

    ReplyDelete
  13. oooo..ingatkan kolam ikan kat mane ke tadi..hehehe

    ReplyDelete
  14. uncle memang berlagak.. kihkihkih.. ;)

    ReplyDelete
  15. sarapan di hotel tu..
    bayor ke free uncle?
    kihkih

    ReplyDelete
  16. SEMALAM SARAPAN KAWAN BELANJA. HARI NI SARAPAN TUAN KEDAI PULAK BELANJA, KEDAI TERBUKA KATANYA.. :)

    ReplyDelete
  17. Salam singgah,

    Waduh blog unique....self potrait je....

    ReplyDelete
  18. Mmg belagak sungguh bro gedek ni.... Ha ha ha

    ReplyDelete
  19. eksyen eh uncle..tp swimming pool tu lagi menariklah..

    ReplyDelete
  20. Rindu nak makan sarapan air tangan emak... sob3

    ReplyDelete