Followers

Friday, August 17, 2012

August 17, 2012

Entri khas untuk JE JAI


JE JAI sedang menghadapi ujian Allah. Esok lusa mungkin giliran kita...

Lawati pautan SAVE JE JAI untuk info lebih lanjut atau ikuti trending beliau di twitter: #SaveJejai


(Ikhlasnya uncle hanya kenal JE JAI dalam dunia blog. Tetapi uncle menganggapnya sebagai sahabat. Tahniah untuk sahabat-sahabat rapat beliau yang bertungkus-lumus membantu beliau. SALUT!)

17 comments:

  1. semoga jejai bertabah hadapi ujian allah

    ReplyDelete
  2. acu baru je baca entri pasal blogger Jejai nie dalam blog Red Mummy

    Semoga dia tabah lalui semua ujian nie


    Uncle,acu amik kesempatan nie
    mohon ampun & maaf mana tau kot2 ada terkasar bahasa masa gurau2 ye
    Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
  3. We can contribute by together praying for him, kan Uncle. Moga Je Jai dan famili kuat.

    ReplyDelete
  4. sebak bila baca entri SaveJejai ni...Insyallah akan tolong setakat yang mampu...

    ReplyDelete
  5. berat mata memandang, berat lagi bahu yg memikul beban... moga Allah permudahkan segala urusannya, Amin

    ReplyDelete
  6. kita sama-sama bantu dia uncle...insyaAllah.

    ReplyDelete
  7. SAYA TAK BIASA DENGAN BLOG DIA, TAPI PERNAHLAH JUGA SEKALI SEKALA TERBUKA.. TAKZIAHLAH UNTUK DIA, SEMOGA TABAH MENGHADAPAI DUGAAN ALLAH..

    ReplyDelete
  8. ada banyak juga blogger buat entry ini, semoga allah memberi kelapangan dan kesihatan yang baik kepada uncle je jai ni..

    ReplyDelete
  9. uncle!!! selamat hari raya!!

    hati2 balik kg. :)

    ReplyDelete
  10. hari ni asyik baca entri pasal beliau..sedih! semoga beliau terus tabah dan semoga beliau terbuka hati untuk menerima usaha kawan2 rapat beliau yang betul2 ikhlas nak membantu.

    ReplyDelete
  11. betul tu uncle.. kite tak tahu bile turn kite..

    ReplyDelete
  12. Bantuan diperlukan. Bantuan diperlukan. Moga-moga ia dapat mengurangkan bebenan kos rawatan pemulihan beliau.

    ReplyDelete
  13. insyaAllah mudah mudahan doa kita dalam bulan yang penuh keberkatan ni dimakbulkan Allah..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. Moga Jejai tabah dan doa kita utk beliau and family agar diberi ketabahan, kesabaran dan rejeki yg melimpah ruah utk meringankan urusan duniawi ini.

    ReplyDelete
  15. Mg beliau kuat menghadapi dugaanNya... Dan smg dipermudahkan sgl urusan beliau...

    ReplyDelete