Followers

Tuesday, August 14, 2012

August 14, 2012

Guest #47


"Rambut engkau terlalu panjang, mari aku trim... jangan takut." Kata Elton.
Uncle akur...




(ELTON MOW seorang hair stylist. Dia 'kawan ketat' uncle sejak usia remaja. Berpengalaman luas dalam dunia pendandan rambut. Dari New York ke Kuala Lumpur. Pernah menjadi tenaga pengajar di akademi pendandan rambut terkemuka di Kuala Lumpur. Kini memulakan salon sendiri di Just Cut, No 8A-1, Jalan Dinar C U3/C, Taman Subang Perdana, Seksyen U3, 40150 Shah Alam, Selangor D.E. ~ Jom?)

37 comments:

  1. ohhh... betol ke nih uncle??
    nanti tunjuk rambut raya k~
    kekeke

    ReplyDelete
  2. Ah, saya sendiri rasa macam nak trim rambut si elton tu.

    ReplyDelete
  3. Uncle trim layered ke rambut tu?

    ReplyDelete
  4. uncle.. sempena raya ni buat la korean hairstyle.. baru la nampak 30 tahun lebih muda

    ReplyDelete
  5. jangannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!

    ReplyDelete
  6. rambut hantu raya! ehh ehh bukan,
    rambut raya

    selamat hari raya aidilfitri utk uncle gedek sekeluarga. maafkan segala silap dan salah. halalkan makan minum...

    ReplyDelete
  7. Kasik kerat kasi abis bro elton!! Sabotaj sama ini uncle.. muhahhaha..

    ReplyDelete
  8. Kasik kerat kasi abis bro elton!! Sabotaj sama ini uncle.. muhahhaha..

    ReplyDelete
  9. bagus kawan macam ni...promote kedai kawan.

    ELTON : kasi LICIN skit kepala uncle ni......heheheheh

    ReplyDelete
  10. ni dapat potong rambot berapa kali free ni sebab tolong promote?

    ~ahahahaha..


    ps:buat lah fesyen pendek, rambot pacak!

    ReplyDelete
  11. Mahal x uncle?Hubby xpotong rmbut lg ni...Japgi nak sruh dia potong....

    ReplyDelete
  12. Mr Mow, dont trim la.botak saja maaaaaa:p

    ReplyDelete
  13. uncle jgn la potonggggggggggggg!

    ReplyDelete
  14. potong pendek ke uncle hihihi
    rambut raya (^-^)

    ReplyDelete
  15. wow... makin hensem la uncle nanti!

    ReplyDelete
  16. erm potong rmbut cm best jugak raye2 ni

    tp suh ayah jela

    ReplyDelete
  17. haaa..teringat zaman kanak2 dulu , nak raya mesti potong rambut... Rambut RAYA

    ReplyDelete
  18. aritu mcm nmpak uncle kat sebuah supin complex

    sbb kerana rambutla

    itu pandangan blakang, tp sekali pusing...org lain da...

    ReplyDelete
  19. kawan ketat? haha
    potong pendek la uncle..rambut raya..ade beran? :p

    ReplyDelete
  20. potong rambut sambung raya ke uncle..:-)

    nnt jumpe yea mase raya gathering nnt

    ReplyDelete
  21. rambut raya ye uncle..selamat hari raya maaf zahir batin..:)

    ReplyDelete
  22. berani kerat jari ianya cuma mainan..mesti trim dantreatment ujung2 je ni =p

    ReplyDelete
  23. mesti uncle loyal ngan si elton ni kan.....kasi trim baik punya!

    ReplyDelete
  24. wahh..seronoknya dpt potong rambut dengan hair stylist :p mahal tak?

    ReplyDelete
  25. mesti dia trim kasi cantik punya!

    ReplyDelete
  26. ni kasi layer saja ni.... tak potong pendek pun...

    ReplyDelete
  27. alamak.. silap baca.. patutnye tengok dari bawah..

    ReplyDelete