Followers

Sunday, August 12, 2012

August 12, 2012


PERHATIAN! 
Jika sesiapa ternampak seorang lelaki tua berumur lingkungan 40an berjalan berseorangan di Jalan Tuanku Abdul Rahman pukul 2 pagi, sila hubungi balai polis berdekatan.

CIRI-CIRI: 1) Rambut panjang beruban  2) Misai hitam tapi janggut putih  3) Ada garisan lekuk berdiri di antara kedua kening.  4) Baju hitam setiap hari  5) Susah nak senyum

24 comments:

  1. Apa dia buat kat situ? Cari ilham ke? :)

    ReplyDelete
  2. hehee..kalau jumpa nnt saya hubungi polis..=D!

    ReplyDelete
  3. 6) foto telah diedarkan..

    apa..?? masih belum jumpa..??

    ReplyDelete
  4. uncle nie adik beradik khairul azman ke??ex keeper sabah..ada iras2..huhu

    ReplyDelete
  5. ciri ciri macam sama dengan gambar diatas aje?? OOOOOOOOOOOO.........hehehehhee

    ReplyDelete
  6. ada ancaman merbahaya ke ? hehehe..

    tapi sian jugak pakcik tu, muda2 lagi sudah dementia..hahaha..

    ReplyDelete
  7. lelaki tu bwk senjata merbahaya tak..? hehehehehehe

    ReplyDelete
  8. maknanya warna kegemaran dia adalah hitamn dan putih..hehehe

    ReplyDelete
  9. terpancar cahaya keimanan kat dahi tuh!

    ReplyDelete
  10. Jangan-jangan polis pun takut nak tangkap. Depa mesti ingat tu PI yang sedang under-cover..!

    ReplyDelete
  11. dan, info tambahan...beliau ada blog BB40.


    uncle cari baju melayu cekak musang kaler hitam ke tu?

    ReplyDelete
  12. Hamboih, 2am cenggitu ramai Ye... Huhuhu

    ReplyDelete
  13. nnt saya war war kan dlm blog saya...


    ekekek...

    ReplyDelete
  14. dan pastikan juga kepalanya ada mentol tanda idea sudah mari..hahhha

    ReplyDelete
  15. apakah kesalahan yg beliau telah lakukan? adakah akibat terlalu banyak kehabisan wang?

    ReplyDelete
  16. Sebelum Polis sampai..boleh tak kami belasah dia dulu....

    ReplyDelete
  17. senyum kan sedekah & senaman muka.. :-)

    ReplyDelete