Followers

Wednesday, August 1, 2012

August 1, 2012


"Hairless Wednesday..?"

61 comments:

  1. hahahahahhaha.... uncle, rambut panjang lagi hensem lah....

    ini edit ke betul2 ni...huwaaa.....

    ReplyDelete
  2. oh pelisss....jgn la botak..x hensem langsung uncle kalau botak...

    ReplyDelete
  3. bahagia la saya lau uncle botak..heheheh..

    uncle bahagia tak jd botak? kih3~

    ReplyDelete
  4. Macam2 ko ni kan..apa lg yg nak ko less kan misailess.janggutless.bulukeningless.sampai aku pun gelakless..hampless..

    ReplyDelete
  5. pergh, macam baby baru lahir.

    ReplyDelete
  6. la..dh tak jadi presiden persatuan lelaki rmbut panjang semalaysia la ni? kena pecat?? hahaha!

    ReplyDelete
  7. eh biar benar uncle?????
    mana rambutttttt?????

    ReplyDelete
  8. uncle oh uncle...saya ketawa tergedek-gedek da ni...hohohohoh

    ReplyDelete
  9. uncle botak..?
    serius xmachoooo..
    kihkihkih..

    ReplyDelete
  10. Teknik super-imposed yang berkesan!

    Err... ke kenyataan nih?

    ReplyDelete
  11. tak percayalah uncle sanggup botakkan kepala camni...hehehee

    ReplyDelete
  12. alamak... dah kurang macho dah...

    ReplyDelete
  13. No no no! bkn uncle hockay! dh x cun bila hilang "mahkota" kesayangan uncle

    ReplyDelete
  14. hahahaha..
    haa...kan hencem tu =p

    ReplyDelete
  15. Gulp! errkkkkk.. betol ke nih uncle.. atau ini gambar yang dah di edit??

    ReplyDelete
  16. Uncle, tolong kata ni photoshop.

    ReplyDelete
  17. baru balik umrah ke uncle? ~haha

    ReplyDelete
  18. ala...tak hensem

    tapi..

    makin brutal nampak...haha~

    ReplyDelete
  19. erkkkk..makin ensem la uncle... =))

    ReplyDelete
  20. wow.. kalau jumpa lagu ni memang tak kenai tak teguq la...

    ReplyDelete
  21. nak g umrah ke uncle..? ke nak jadi castello?

    ReplyDelete
  22. Salam.

    Uncle naik haji ke? keh3.

    Tapi..mcm penjenayah plg dikehendaki pom ade,kah3.

    ReplyDelete
  23. teringat wa time skin head dulu..
    mohon uncle jgn ikut budak skin..

    ReplyDelete
  24. Allo bro.... Apa sudah jadi? Hilang ensem ( harap2 ni gambar edit je)

    ReplyDelete
  25. macam baru balik buat haji..

    ReplyDelete
  26. Joe Satriani Malaysia ?! hahah

    ReplyDelete
  27. biar betul? (sambil gosok2 mate)

    ReplyDelete
  28. cukup bang.. cukup la dengan lawak begini.. sesungguhnya perut saya kosong untuk gelak

    ReplyDelete
  29. kehkehkeh.. kalau ai tengok semalam confirm ingat uncle dah botak.. ;)

    psstt: apa pun tak boleh kat office ni.. langsung takleh bukak certain2 blog termasuk blog uncle.. mencikkkkk..

    ReplyDelete
  30. Waaah cayalah uncle berani cukur licin mahkota kesayangan uncle tu!!


    *buat² tak tahu bawaha gambar ini hanya dusta photoshop

    ReplyDelete
  31. botaK? dah namapak mcm taiko uncle... hiihihi

    ReplyDelete