Followers

Thursday, July 5, 2012

July 5, 2012


*BLOW for sale...? La la la la...
(*Singkatan untuk Bungalow?)





NOTA LAIN: 
  1. Kepada AN1ES0N1CK: Cubaan kamu tu menjadi... tapi adik-adik kamu tu yang 'tak boleh blah', tu! Ha ha! Kirim salam kat adik-adik, ya?
  2. Kepada: MIMIEHALIM: 'Kerut satu berdiri' antara kening uncle tu 'trade mark' uncle, tahu! Haha!
Terima kasih kamu semua!

26 comments:

  1. Blow for sale....... apa nie

    ReplyDelete
  2. how much..??
    boleh blow rambut uncle ;)

    ReplyDelete
  3. blow jeng jeng jeng...hahaha...

    ReplyDelete
  4. bukan Blow rambut for free ker? agagagaga ;p

    ReplyDelete
  5. iklan free cam tu pun - masih nak berjimat kekdahnya...

    ReplyDelete
  6. berapa ringgit bungalow tu dia nak jual uncle? :P

    ReplyDelete
  7. main singkat jer semua sekarang ni..harga BLOW tu pun Setengah harga jugak ker...

    ReplyDelete
  8. BAHAYA BAGI OTAK KUNING.. :)

    ReplyDelete
  9. dah makin berkerut la kening tu bro...

    ReplyDelete
  10. kalau yang faham singkatan tu takpe, yang tak tahu, camno?

    ReplyDelete
  11. hahaha , betullah uncle , agaknya singkatan utk bungalow kot . erkk ke blow rambut ?

    ReplyDelete
  12. tu nasib baik ada (') selepas huruf B tu.. ;)

    ReplyDelete
  13. Thanks Uncle For Dropping By My Blog...sama sama lah kita berusaha....

    ReplyDelete
  14. pelabuhran hartanah yang bijak..

    ReplyDelete
  15. hye uncle, belikan saya sebiji B'low boleh, hehehe...

    ReplyDelete
  16. kenapa otak saya harini dapat pembacaan yg lain...kah kah kah..jup2 nak cuci2 nak ramadhan dah ni... :)

    ReplyDelete