Followers

Tuesday, July 31, 2012

July 31, 2012


FANTASI: "Wow! Pakcik tu sedang layan kereta! Sangat maskulin! It's a MAN thing!"

REALITI: Uncle sedang halau tikus yang baru pindah dalam enjin kereta ni... "Eeeeiii! Geli!"

29 comments:

  1. sah kereta lama tak bergerak..siap tikur nak buat sarang

    ReplyDelete
  2. camne tikus boleh bersarang dalam tu..

    ReplyDelete
  3. suami sy jgn kata tikus...nmpk kucing pun melompat uncle!

    ReplyDelete
  4. kalau tak halau, uncle boleh jual roasted rat! ~haha

    ReplyDelete
  5. hye uncle.lama tak tanya khabar kan

    ReplyDelete
  6. hahaha... maskulin la sangat!

    ReplyDelete
  7. uik..tak mati kena panas ke tikus tu dok kat enjin uncle?

    ReplyDelete
  8. ha ha ha..pokcik yg gagah pon goli tikuih?? Tak maskulin ler pokcik..

    ReplyDelete
  9. AIK.. ADA TIKUS KE DALAM ENJIN..

    ReplyDelete
  10. erkkkk...tikus???dah brp tahun uncle tak servis kete nih???

    ReplyDelete
  11. Setahun sekali ker stat injin kete tu...sampai boleh tikus pindah masuk...sib baik tak sempat dia buat pindah milik...

    ReplyDelete
  12. tikus berkampung ke uncle?? hek hek hek

    ReplyDelete
  13. hehheheh..selamat mengemas uncle..sy pon geli ngan tikus..heehe

    ReplyDelete
  14. tikus mcm xde tampat lain nak berumahtangga..

    ReplyDelete
  15. tikus tu perkara biasa. I pernah hadapi ayam masuk dlm enjin pastu mati (masa balik kg, raya)...berhari2 cuba kesan bau busuk dtg dr mana...

    ReplyDelete
  16. Uncle, mungkin saya pun menghala ke arah itu. Semalam ada 4 ekor lipas buat mesyuarat di lantai kereta dan saya berjaya pijak satu saja.

    ReplyDelete
  17. betul ke ade tikus? eiii geli

    ReplyDelete
  18. tikus dalam enjin ? semakin bertambah laju kalo macam ni..selalu dengar 'kuasa kuda' je..kereta uncle ada penambahan 'kuasa tikus'..

    ReplyDelete
  19. eeeeiiiii geli! mas-terpatah.
    miss geli geleman. haha. cek minyak itam dan tambah air ye?

    ReplyDelete
  20. its WOMEN thing too tau.....tak senonoh ko uncle, sampai ada tikus, tang tikus tu mmg MAN thing wkakakakakakkaka peace uncle!

    ReplyDelete
  21. kawan acu lagi teruk...tikus mati dalam enjin keta dia pun dia x sedar...tau2 je dah reput dah...eeeeee

    ReplyDelete
  22. Tikus pun mahu bersarang didalam enjin kereta.

    ReplyDelete
  23. nasib baik tikus bukan ular.. tapi tikus pun bahaya gak sebab takut dia buat love bite kat wayar2 kat kereta uncle tu..

    ReplyDelete