Followers

Saturday, July 28, 2012

July 28, 2012


Untuk belajar terjun ke dalam kolam renang dengan gaya sehebat itu, uncle sanggup buat...

Tetapi untuk pakai seluar sekecil itu... yang tu uncle tak sanggup buat...!




24 comments:

  1. Salah sorang anak makchaq masa kecik pernah jadi perenang selangor.. tp berhenti sebab tak nak pakai seluar kecik tu la..

    ReplyDelete
  2. yang tu sy pun tak sanggup nak bayangkan..hehehe

    ReplyDelete
  3. tapi kalau perut uncle se'best' tu mungkin buleh diusahakan,

    bila lagi nak tayang :D heheh

    ReplyDelete
  4. woah....uncle kt london ke ni? tgok olimpik acara renang berirama ke ape??hahhahahahah

    ReplyDelete
  5. ahaa..selamat uncle kata gitu..

    kalau uncle kata, "gaya sehebat itu, uncle TAK sanggup buat, tapi seluar sekecil tu, uncle sanggup"

    Alomak aihh..fengsan saya,hahahaha

    ReplyDelete
  6. bukan untuk tatapan umum sebenarnya.. ;)

    ReplyDelete
  7. uhuk!! jangan uncle... hahaha!!!

    ReplyDelete
  8. 1st.... setelah sekian lama...baru hari ni saya komen.... best!!!

    p/s : nampak macamorang tu lompat atas kepala aje....hahahha

    ReplyDelete
  9. Satu hal yang aku tak puas hati dengan blog brader gedek ni adalah, apahal tiap hari ada je benda baru? haha.

    Kreativ!

    ReplyDelete
  10. Superman pon pandai cover. Kannn Uncle :)

    ReplyDelete
  11. uncle tak sesuai jadi bidan terjun. haha

    ReplyDelete
  12. kalau ko pakai pun uncle, belom tentu aku sanggup tengok tau!

    ReplyDelete
  13. uncle pakai suar kecik tu???awww...tak sanggup nak bygkan...hehehehe =))

    ReplyDelete
  14. bagus sbb tahu beza mana satu Aurat mana satu Urat...

    ReplyDelete