Followers

Wednesday, July 25, 2012

July 25, 2012


Jangan lupa ya? Kamu sudah? 
Uncle pun belum.... (bisik)



~ Entri khidmat masyarakat untuk ingat-mengingati ini dibawa oleh BB@40 ~



31 comments:

  1. belum.... belum jumpa kaunter

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah, tahun ini pun Along yang akan bayar untuk kami sekeluarga. :)

    ReplyDelete
  3. psst..kte pun belum lagi...hehe..

    ReplyDelete
  4. RM7 sahaja untuk tahun ini.

    noted with thanks :)

    ReplyDelete
  5. Saya wakilkan abah saya. ihik.

    ReplyDelete
  6. Belum jua, smlm tercari2 kt tesco, tp ngak ade lagi... :P

    ReplyDelete
  7. Jom bayar zakat fitrah...
    (Masa masih panjang) tapi jangan sampai terlupa ye ;D

    ReplyDelete
  8. lepas ambik gambar ni, uncle gi bayar tak? :)

    ReplyDelete
  9. BISIK.. CUKUP BISIK? NAK BISIK CAMNI... YUSOOFFFF TAIYOOOBBBB... :)

    OPS... SAMA-SAMALAH KITA TUNAIKAN KEWAJIPAN UNTUK MEMBANTU MEREKA YANG SUSAH..

    ReplyDelete
  10. sama2 kita saling mengingati...bila lagi uncle nk bayar zakat fitrah, dh ada kt dpn kaunter tu!

    ReplyDelete
  11. Thanks uncle, ingatkan saya mengenai zakat fitrah...

    ReplyDelete
  12. saya dah ingatkan husband suruh bayar...he3

    ReplyDelete
  13. tq uncle, tolong ingatkan. balik nanti kena bagitau en. abah, takut dia lak lupa

    ReplyDelete
  14. saya dah. tahun lepas.hehehehe (bisik jugak )

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah.. makchaq punya ada orang tolong bayaqkan..

    ReplyDelete
  16. hihi, ada org tolong bayarkan tahun ni.

    ReplyDelete
  17. dah ingatkan husband suruh bayar...
    first time komen blog uncle sebelum nih jadi silent reader jer.. =))

    ReplyDelete
  18. Sudah menjadi tanggungjawab saya tiap-tiap tahun sebagai ketua keluarga.

    ReplyDelete
  19. Ingatkan dia sudah..rupenya belum jugak..siap bisik...

    ReplyDelete
  20. saya masih ayah yang bayarkan. ;D

    ReplyDelete
  21. psstt: belum jugak uncle, bukan sebab tak jumpa kaunter tapi tunggu en. suami balik outstation.. ;)

    ReplyDelete