Followers

Tuesday, July 24, 2012

July 24, 2012


Di manakah ini? Siapa pandai, cubalah teka...


(Jawapan yang tepat akan menerima hadiah pakej bercuti 3 hari 2 malam di rumah sendiri...! Tarikh tutup penyertaan ialah sebelum kamu tutup mata selama-lamanya...) 

47 comments:

  1. car wash? jangan lupa tutup tingkap rapat-rapat kalau taknak basah di tengah panas.

    ReplyDelete
  2. Car wash shell sg ramal..

    ReplyDelete
  3. dalam kereta sedang menikmati suasana dalam mesin cuci kereta automatik..hehehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. kat car wash automatik tuh kan~

    kalo saya, takut nak masuk lam mesin cuci kete tuh.. keh keh keh..

    ReplyDelete
  5. :) ni dah macam kat car wash yang bayar rm4 tu...

    ReplyDelete
  6. Dalam kereta uncle yang baru beli :p

    ReplyDelete
  7. Tak nak hulur kepala untuk cuci lidah macam dalam iklan tu ke? :)

    ReplyDelete
  8. kedai cuci kereta yang sekali masuk RM4.00 hengget tu kan?x nak la hadiah tu...nak duit raya..

    ReplyDelete
  9. carwash!
    haa! uncle curik2 bukak tingkap and minum air yea...haha

    ReplyDelete
  10. kenapa tak buat hadiah uncle belanja buka puasa, baru nak teka! heee3

    ReplyDelete
  11. car washhhhh !!! tk mo hadiah

    ReplyDelete
  12. kacang aja uncle...jawapannya: kat dalam kereta yg sedang dibasuh oleh mesin! hahaha

    ReplyDelete
  13. dalam kereta, masuk auto-carwash.
    saya tahu saya pemenang. Thanks uncle. ahahahahaha!

    ReplyDelete
  14. dlm mesin basuh kete eh ;p

    ReplyDelete
  15. dalam kereta, tengah hujan lebat kat luar tu, takleh nak pegi bazar. bhahahahaha

    ReplyDelete
  16. Dekat tempat basuh kereta guna bulu besar tu!

    Kan? Kan?

    ReplyDelete
  17. Salam.

    Sempat lagi tu posing maut lam keta,hahahah.

    ReplyDelete
  18. skeri la uncle. macam dalam citer crime yg berdarah darah!

    ReplyDelete
  19. alaa... ni dlam kete tmpt carwash kn...

    ReplyDelete
  20. Di sebelah dinding rumah. Blakang ada tangga untuk panjat bagi betulkan tingkap ;)

    ReplyDelete
  21. adoh bodohnye aku... mcm la Iman ni bodoh sgt.. kat kereta myvi ah... (myvi eh??)

    ReplyDelete
  22. ok Iman buat ayt skema eh... "Uncle Gedek berada di dalam kereta Myvi"

    ReplyDelete
  23. hehe tau2..kat auto carwash!tempat bilas tu yg ada rambu ramba!hehehe

    ReplyDelete
  24. Hadiah tak menarik..malas lah makchik nak jawab..

    ReplyDelete
  25. Loh.. uncle kat dalam blogbeginsatforty laaaaa....hahahaha.. yey..aku menang!!!

    ReplyDelete
  26. hanya selepas tutup mata baru tau jawapannya.. ;)

    psstt: tetiba nak gedik manja kat hubby minta cuci kereta kat cucian auto macam ni.. ;)

    ReplyDelete