Followers

Friday, July 20, 2012

July 20, 2012


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. 
Uncle sebagai Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja Lawak Darul Blogger, ingin mengingatkan bahawa anak bulan telah kelihatan, dengan ini jangan pula ada yang buat-buat tak tahu, atau buat-buat sakit gastrik. Biskut-biskut atau mi segera di pejabat tu, sila habiskan hari ini! Selamat berpuasa ya kawan-kawan!





Semalam fa-T kata blog uncle ada ada nilai estatika budaya... uncle bangga. Tapi uncle tak sangka rupanya budaya Red Indian! ~Haha! (Klik SINI)

37 comments:

  1. selamat berpuasa uncle, jangan pose yang yang yok ye. hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat berpose ankel...

    maggi,sekut n segala mak nenek jajan dlm umah tu juga sila jgn tgl sket pun yeh.

    ReplyDelete
  3. Selamat berpuasa jua buat unkel sekluarga dr kami sekluarga.... :D

    ReplyDelete
  4. Apsal makchik tak tau yg uncle ni penyimpan mohor besar darul bLoger...ni lantik pakai suara ramai ker tak....Ini Tidak adil!!!!....

    ReplyDelete
  5. Jangan lupa niat sebulan terus tau uncle! haha

    ReplyDelete
  6. selamat berpuasa uncle ! esok tayang juadah berbuka pulak :p

    ReplyDelete
  7. Salam uncle.

    Hehhee, Darul Blogger..perghhh.. ^O^

    aha..selamat berpuasa buat uncle skuarga :)

    ReplyDelete
  8. heheheh~ salam ramadhan uncle!! smoga makin tuff2~ heee

    ReplyDelete
  9. selamat menjalani ibadah puasa uncle se-family...

    ReplyDelete
  10. selamat menyambut bulan ramadhan! :)

    ReplyDelete
  11. selamat beribadah di bulan ramadhan

    ReplyDelete
  12. Baik Uncle *sambil kunyah biskut lelaju*

    Selamat Berpuasa ye Uncle.

    ReplyDelete
  13. Selamat Menyambut Ramadhan jugak buat Uncle sekeluarga..:)

    ReplyDelete
  14. mencari sinar keinsafan dalam gambar ni...

    ReplyDelete
  15. sila cuba lagi sekali..bersongkok hitam, baju melayu hitam..baru sesuwei..

    ReplyDelete
  16. salam ramadan buat uncle sekeluarga!

    ReplyDelete
  17. salam ramadhan utk tok wan dan wan cu serta kiddos.

    selamat menjalani ibadah puasa. :)

    ReplyDelete
  18. selamat berpuasa uncle..jgn sorok cekelat kt drawer k.....

    ReplyDelete
  19. hahahahaahhaa...salam ramadhan...dan selamat berpuasa uncle gedek!

    ReplyDelete
  20. selamat menyambut bulan ramadan & selamat berpuase...

    ReplyDelete
  21. atau simpan stock time berbuka nnti

    slmat berpuasa en self potrait

    ReplyDelete
  22. tak sempat habis kan..esok siang baru boleh habiskan .. hehehe

    ReplyDelete
  23. bulan puasa ni mmg busy tau.. tp bukan busy kete2.. atau busy pergi bazaar.. (mungkin ye).. tp busy dgn buat amalan yg baik. contoh: meminta maaf, bersedekah, menolong org.. dan sebagainye! meminta maaf bukan sahaja pabila raya, ttp lebih baik dan lebih bnyk pahala klu kie meminta maaf pd bulan ramadhan.. jgn lupa pesanan saye ni dan jgn lupe nk share pesanan saye kpd org lain ye! akhir kata, SELAMAT BERPUASA YE!

    ReplyDelete
  24. Selamat BerPUASA uncLe!!! rindu nak komen ngomen kat post uncLe,weee~~~~

    ReplyDelete
  25. kat office baru Isnin ni nak jenguk uncle lepas cuti panjangggg.. ;)

    ReplyDelete
  26. tuela..semalam dah angkut segala kerepek bawak balik..tinggal sebekkut kering je..tu consider makan lepas raya..hahahhaha

    selamat berpuasa pokcik =p

    ReplyDelete
  27. Salam ramadhan. Semoga ini bukan ramadhan terakhir kitaaaa.

    ReplyDelete
  28. biar muka ketat..asalkan jangan ada sebutir nasik ditepi bibir..hehehe..

    selamat menjalani ibadah ramadhan buat uncle sekeluarga..

    ReplyDelete
  29. salam ramadhan..selamat berpuasa uncle ^^

    ReplyDelete
  30. selamat berpuasa uncle red indian!

    ReplyDelete