Followers

Monday, July 2, 2012

July 2, 2012


TULIS BEGINI: Mereka ingat papan tanda nama jalan ini elok dihias begini?

SILA BACA BEGINI: Diorang ingat papan tanda nama jalan ini tok nenek diorang punya?

(Kok ya pun, janganlah tutup semua...!)

40 comments:

  1. org yg buat tu mental rendah giler...

    ReplyDelete
  2. Bukan toknenek depa punya, tapi depa ingat depa yang punya, tu sebab berani buat macam tu. :(

    ReplyDelete
  3. Baca Juga Begini : Memang Mak Bapak dia yg punya!!

    ReplyDelete
  4. Salam Yob Gedek,
    deme takde koje!

    ReplyDelete
  5. ada nilai2 seni yang tak dapat diungkapkan..

    ini namanya seni tampalan abstrak..

    ReplyDelete
  6. ni pasti dek kerana ubat kuat, pijaman berlesen dan sesekali kes anjing hilang...Semua pakat tampal merata...tara sivik...

    ReplyDelete
  7. ni pasti dek kerana ubat kuat, pijaman berlesen dan sesekali kes anjing hilang...Semua pakat tampal merata...tara sivik...

    ReplyDelete
  8. Ah long punye keje. Sila tuduh mereka.

    ReplyDelete
  9. isk..dah tak nampak nama jalan...kalau org yg pestime datang...payah juga..

    ReplyDelete
  10. mungkin papan tanda itu menyesatkan ..

    ReplyDelete
  11. mungkin papan tanda itu menyesatkan ..

    ReplyDelete
  12. hehehe.. bakpe die wak gitu pokcik.. siang ke org hok nok cari jalan dok napok papang tander..

    ReplyDelete
  13. diorang buat kontest teka nama jalan tu..siap menang dapat hadiah obat kuat..

    ReplyDelete
  14. susah kalau ada kecemasan terutama pada mereka yang tercari-cari mencari arah laluan yang betul..

    ReplyDelete
  15. habis tutup semua, susahkan orang nak carik jalan nanti. haish!

    ReplyDelete
  16. TINDAKAN TEGAS PERLU DILAKUKAN.. DAH BANYAK LEMAK MEREKA NI..

    ReplyDelete
  17. mmg sakit hati kalo tengok papan tanda cam nih.. rasa nak jek tampal iklan2 tu kat dahi tukang tampal tuh!

    ReplyDelete
  18. Hahaha... itu suara kedua dari hati kan?

    ReplyDelete
  19. ada lagi ke manusia tak bertanggungjawab di malaysia ni..

    ReplyDelete
  20. along ni menyusahkan semua org!!!!

    ReplyDelete
  21. silalah Uncle G buat karangan bibliografi "Saya Sepapan Tanda Jalan".

    ReplyDelete
  22. bukan la papan tanda tu Ahmad albab yg punyaaaaa :p

    oH my June!! Meh baca !! ;)

    ReplyDelete
  23. Tulis Begini: Semoga Mereka segera insaf..

    Baca Begini:apa ke jadah dorang tampal segala mcm benda kat sini..ingat papantanda ni toknenek dorang yg punya ker..

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum Uncle

    kalau nampak siapa yg buat tu....elok diperambat ajer

    ReplyDelete
  25. betul tu...sampai dah tak boleh baca jalan apa.paling bengang kalau terjadi kat kawasan2 perumahan yg biasanya nama jalan yg ada nombor letak tak tersusun.hazab nak jumpa jalan yg betul.

    ReplyDelete
  26. 3rd class mentality..... Sad but true, say......twisted sisters?

    ReplyDelete
  27. Mmg naik angin bila jumpa nama jalan yg jadi arwah macam ni.

    ReplyDelete
  28. manusia tak bertamadun akan buat reta org mcm reta senirik..

    ReplyDelete
  29. ni kalau ada kemalangan or rumah terbakar..confirm pasukan penyelamat x jumpa jalan ni....menyusahkan orang jer...

    ReplyDelete
  30. mgkn betul ni papan tanda tok nenek diorang...tu yg tampal ikut suka..

    nsb baik signboard kt highway bkn tok nenek diorg yg punya kan ;p

    ReplyDelete
  31. jgn maut namanya tu uncle! ahhahahaa banyak beno along kasi sign tu...akekkekee

    ReplyDelete