Followers

Thursday, July 19, 2012

July 19, 2012


"Kejelitaan adalah hak milik setiap insan..." ~ Baahaha...!



Ya-Allah ya tuhan ku... janganlah isteri aku tengok entri hari ini... nanti dia tahu kenapa losyen dia cepat habis.... (sambil tadah tangan)

48 comments:

  1. aminnnn.. *tolong aminkan doa uncle*

    ReplyDelete
  2. losyen taruk kat muka..kompem licin uncle..hahahahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha........padanla selalu nampak sekarang ramai lelaki duk pakai LOSYEN kat muka.. sumer gara2 Uncle Gedek.....

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  4. pakai byk2 losyen tu nnt jelita kee??? hihihiiii...

    ReplyDelete
  5. Salam.

    ya Allah. Haha. nak jugak dia.

    ReplyDelete
  6. hahahaha..seb baik tak naik sekapal dgn anak2..lagilag akak tau kenapa

    ReplyDelete
  7. Ingatkan adik lelaki kakcik je suka pakai bedak dan losyen macam tu! ;-)

    ReplyDelete
  8. hahahahhahha lucu lah uncle ni XD

    ReplyDelete
  9. AUNTIE!!!!!uncle kannnnnn...haaaa...baik belikan suria losyen..kalau x bg tau auntie...

    ReplyDelete
  10. hamboiii ..oo gitu rupanya cara sebenar sapu losen ye uncle? hakkss

    ReplyDelete
  11. uncle letak losen badan ke/atau pencuci muka?

    ReplyDelete
  12. Bhahahahaha.... *tah2 dia dok pelik,nape cepat jep abes losyen eh... :P

    ReplyDelete
  13. wah..makin awet mudalah uncle! hehehee

    ReplyDelete
  14. ahaha..fair & lovely ke uncle... :P

    ReplyDelete
  15. bertambah ayu la uncle lepas ni..hahah

    ReplyDelete
  16. patutlah kulit muka uncle tulus mulus macam model SKII ! ~haha

    ReplyDelete
  17. hahahaa..sabar jer la. seb baik saya tak berkongsi bilik air dengan encik suami ;p senang nak maintain :p

    ReplyDelete
  18. baik uncle lari cepat sebelem kene kejar ngn wife hahaha

    ReplyDelete
  19. aunty!!!!!!!! uncle amik losyen aunty..hahaha

    ReplyDelete
  20. Salam, uncle... nampak rambut belakang uncle. mmg rock kapak la uncle ni. Pandai uncle jaga keremajaan ye.

    ReplyDelete
  21. uncle boh losyen ker, obat gigi tu??

    ReplyDelete
  22. kehkehkeh.. dah ghupe red indian... kehkehkeh

    ReplyDelete
  23. hahahahaha.. ayokkkkk.. bocor rahsia~

    ReplyDelete
  24. dah mcm orang asli apocalypto . haaha

    ReplyDelete
  25. owh... ini rahsia kejelitaan nya ya...

    ReplyDelete
  26. Salam uncle..

    Saya tolong doakan tuk uncle..

    "Ya Allah..minta2lah aunty baca entry ni..supaya pecah tembelang uncle..nanti aunty leh ugut uncle, suh blanje 2x ganda.. ekkk"

    Hahahahah.

    ReplyDelete
  27. uncle nape Losyen tu sapu kat janggut??

    ReplyDelete
  28. eeeeewwwwwww!!
    PANJANGNYA rambut Uncle! Macam Maya Karin-kerana dirimu begitu berharga $$$$$$$...... :-)

    ReplyDelete
  29. Hahaha..lawak lawak lawak. Selamat menyambut ramadhan al-mubarak utk uncle.

    ReplyDelete
  30. kelassss rambut uncle.. :)

    ReplyDelete
  31. hehehehe....iolah kejelitaan hak milik semua insan ;p

    selamat berpuasa di esok hari dan seterusnya
    semoga di berkati di redhai dan di rahmati olehNya Yang Esa..amin

    ReplyDelete
  32. "mana losyen muka aku ha?...siapa curi?....mana abahnya ni?..!!!!"...hihihihi....*sembunyi belakang pintu"..
    Entri Terkini Isu Dan Kelebihan Solat Terawih

    ReplyDelete
  33. melawa nak..tp nak free jer..harap2 isteri dpt tengkk N3 ni....Ada sedikit "bangkai" kata2(Cedok dari kata2 CikInaDodocheng)

    ReplyDelete
  34. hahahahhahhaa pastu pakai tang tu jek pekat2....ahaahahhaa

    ReplyDelete
  35. ewah3.... (sambil letak kedua belah tgn di tepi perut dan geleng kpla..) bleh masuk iklan uv white/ loreal/ oxy ni... :D! confirm director suke!

    ReplyDelete
  36. sapu tang dahu ngan pipi je.. konon-konon taknak auntie tau yang losyennya cepat habis + uncle jadi suspek utama pulak.. ;)

    ReplyDelete
  37. baru je siap artikel nih..jom kongsi bersama...

    ReplyDelete