Followers

Wednesday, July 18, 2012

July 18, 2012


Siapa kata orang muka tak makan saman tidak boleh kena saman...?

LOKASI: Balai Polis Trafik, Jalan Tun H. S. Lee

41 comments:

  1. pandu laju ke uncle? hehehe...

    ReplyDelete
  2. jangan tunggu dapat diskaun baru sibuk nak beratur panjang membayar.. ;) tu baru betul tak makan saman.. uncle..

    ReplyDelete
  3. uncle nieh apa nak jadi .. balik2 uncle jer yg kena saman mihahahah #gurau pagi hari

    ReplyDelete
  4. uncle kena saman ke??
    polis manakah yang tak makan saman itu??
    muahahahaha

    ReplyDelete
  5. Haiiiii...Kena saman jygak ke bangggg...? Ekeke..

    ReplyDelete
  6. Makchaq jarang kena saman..
    pakchaq ada jugak resit bayaq saman.... tapai kalu makchaq kena saman.. pakchaq jugak yg tolong bayaq.. makchaq kena warning saja..

    ReplyDelete
  7. kesiannya...kim salam kat polis belakang uncle tuh eh..

    ReplyDelete
  8. kalau kena saman, bercinta betoi nak bayo.

    ReplyDelete
  9. hahaha... ni mesti sebab memandu terlalu perlahan ni.

    ReplyDelete
  10. mungkin kerana penyaman terasa tercabar melihatkan muka yang tak makan saman tu kot kekonon tak leh nak kena saman..ohohoho..

    *penyaman ? .. macam penyaman udara pulak..

    ReplyDelete
  11. sebab tak pakai tali pinggang hari tu ker ? :p

    ReplyDelete
  12. Uncle kena saman malu kah? :p

    ReplyDelete
  13. saya tak pernah kena saman trafik..eh..lupa saya takde kereta, motor dsbnya yg beroda dan yg kena byr road tax..hehehe..

    ReplyDelete
  14. PERGHH.. PALING KURANG RM150 NI..

    ReplyDelete
  15. Mmg x mkn saman.. Psl mkn nasik n lamb chop ajer.. Kikiki

    ReplyDelete
  16. polis pn tak berani nak saman muke org tak makan saman ni..ehehe

    ReplyDelete
  17. adoi, uncle buat muka comel elak saman ye.

    ReplyDelete
  18. hissssssss ganas2 pun kena ek uncle :)

    ReplyDelete
  19. polis tu penampilan khas ke?

    ReplyDelete
  20. ada 2 saman MPAJ tak berbayar.. nak tunggu potongan 50%..hihihi

    ReplyDelete
  21. saya syak uncle dapat diskaun banyak ni!

    ReplyDelete
  22. uncle buat apa sampai kena saman???

    ReplyDelete
  23. selamat membayar saman.. hehee...

    ReplyDelete
  24. Ni mesti kes Uncle kena saman kan.. :)

    ReplyDelete
  25. hehe ada2 je idea uncle..best!

    ReplyDelete
  26. uncleeeeeeeeeeee....mn hilang blog kellylovetrish???daddy remove da ea???

    ReplyDelete
  27. Kena saman apa ni?Bwak laju ke bawak slow?

    ReplyDelete
  28. meningkatkan hasil negara!! BAGUSlah... :-)

    ReplyDelete
  29. ai uncle kena saman ke?...abg polis, cas uncle lebih sikit..hehehe

    ReplyDelete
  30. sekarang kalau kene saman..tak terus pergi bayar..terus kene maximum..saya ada satu..rm300...hujung tahun ni sesak la bayar..hukhukhuk


    lama tak jengah ke sini jenguk pokcik..mokcik sihat?

    ReplyDelete
  31. uncle p jumpa sape kat sana?? tuan taufiq? tuan azahari?

    ReplyDelete
  32. mesti polis belakang tu cakap :
    "eh..untungnya dapat masuk blog uncle gedek.."...haha
    Entri Terkini Isu Dan Kelebihan Solat Terawih

    ReplyDelete
  33. harini muka kurang ketat...hahhaha mesti banyak diskaun dapat nehh..aekkekeke

    ReplyDelete