Followers

Tuesday, July 17, 2012

July 17, 2012


Belakang adalah mesin gerudi untuk membina terowong laluan LRT bawah tanah! Besar gila kan? Uncle bukan minat gerudi-gerudi bagak macam ni... tapi kalau Gerudi Inul, minatlah...! Haha






Terima kasih untuk ZULHAIRI SEMAN sebab panggil Uncle Muka Ketat... Huhuhu..!

29 comments:

  1. amboih..lelaki dan dangdut..mana ada yg x minat..

    ReplyDelete
  2. Gerudi Inul,walaupun tak besar,tapi impaknya sangat besar kepada lelaki hahahha..

    ReplyDelete
  3. mak aihh besarnya.. saya dulu biasa jugak gerudi besi tapi tak kurang keciknya ms belajar dulu amik IT in manufacturing. gigih sem pertama guna mesin manual :p

    ReplyDelete
  4. amboi.. gtau aunty uncle minat gerudi inul.. kang aunty gerudi mata uncle baru tau....

    ReplyDelete
  5. goyang gergaji pun orait jugak!

    ReplyDelete
  6. Iman ngan ayh Iman minat bertukang tp Iman benci pergi shopping... tp Iman suka pergi hardware! hardware tu playgroung Iman. klu uncle nk tau bnyk lg tgk la blog Iman! OK!

    ReplyDelete
  7. uncle promote blog Iman boleh eh?! thanks!

    ReplyDelete
  8. hahaha...amboi..besar nyer...agak2 gerudi inul boleh gerudi terowong tak uncle?..hihi..
    Entri Terkini [Wordless Wednesday] Cerita Ayah Terlampau

    ReplyDelete
  9. saya pun suka inul. hahaha

    ReplyDelete
  10. Gerudi Inul bisa menguruskan puasa

    ReplyDelete
  11. hamboiii gerudi Inul ... ade yg kena cubitan gerudi tu nanti ;p

    ReplyDelete
  12. hohoho..bahaya ni uncle~ kih3~

    ReplyDelete
  13. hahaha..layan ramai2 pagi ni blog uncle..dah mcm layan 9Gag..

    ReplyDelete
  14. Jadi juga ye nak buat LRT yg kecoh dulu...

    ReplyDelete
  15. owhh mcm tu rupanya...i tot depa gali..keh keh keh

    ReplyDelete
  16. gerudi inul lebih mengkagumkan dari gerudi yang itu

    ReplyDelete
  17. GERUDI SEBESAR TU JUGALAH YANG MENGGERUDI LALUAN TEROWONG SMART DULU AGAKNYA..

    ReplyDelete
  18. hammmboooiii...uncle gataaaiiii ;p

    ReplyDelete
  19. Amboi...club dangdut mana register jd ahli ni...

    ReplyDelete