Followers

Monday, July 16, 2012

July 16, 2012


Tentu ada yang baca 'Kanak-Kanak Bersalin Kulit' ~ Haha!

(Di sinilah pentingnya, koma, noktah atau titik mula... kan?)

36 comments:

  1. klinik cayanunalip kn...biasalah. kalau kedai2 diorg @ iklan pun biasa mmg typo,ayat tunggang langgang pun ada

    ReplyDelete
  2. ha ahhh. kalau tengok ayat dekat belakang tuh, bikin confius sebab xda koma.

    ReplyDelete
  3. saya baca kanak-kanak bersalin

    ReplyDelete
  4. hahaha itulah skrg naik pening tgk iklan..tunggang langgang tatabahasa.

    ReplyDelete
  5. now days diorang x alert dengan penggunaan simbol tu..bila baca confirm kena gelak..

    ReplyDelete
  6. a'ahh la uncle , apa daaa.. bersalin mata? erkk .. hahaha

    ReplyDelete
  7. bersalin kulit/mata?

    mata pun bersalin? hahaha...

    ReplyDelete
  8. ha'ah.. dah terbaca gitu jugak td..

    ReplyDelete
  9. klinik cina semestinya ni kan? :p

    ReplyDelete
  10. ada orang gatal tangan pergi kopek tanda baca tu kot.

    ReplyDelete
  11. klinik ni bolot semua speciality ke uncle? ahaha

    ReplyDelete
  12. kesalahan tatabahasa mmmg selalu berlaku..

    ReplyDelete
  13. Bersalin kulit tak per lagik, Klu baca bersalin kulit mata? acherner tu Johan? eh silap.. acherner tu uncle?

    ReplyDelete
  14. Bersalin kulit tak pe g. Bersalin mata?

    Alien!!!

    ReplyDelete
  15. Koma, noktah, titik ke hapa ke itu citer lain. Yang saya nak tau sekarang ni uncle buat apa kat situ? Hihi.

    ReplyDelete
  16. Betol... eh eja betol..'u' ke 'o' bro?

    ReplyDelete
  17. sah2 gitu lah bacanya... haha..

    ReplyDelete
  18. dorang takde stok sticker symbol tu uncle.. ;)

    ReplyDelete
  19. ekekeke...


    kanak-kanak bersalin kulit atau bersalin mata.... ekekeke

    ReplyDelete
  20. salam..ada "curi" gambar uncle utk masuk dalam blog..boleh ye.. :)

    ReplyDelete
  21. Makchaq baru ni kena pu kursus tanda baca, depa ajaq tang mana nak bubuh tanda , . : ; - ( ) { } [ ]
    Susah jugak.. rupanya semua ada tempat2 dan makna2 tertentu nak pakai...

    Tapi orang tua pi belajaq tak la pick up sangat macam orang muda2

    ReplyDelete
  22. uncle! bleh x promote blog saye jugak!?? plz....! uncle cun lah! (ceh sanggup... disebabkan nk uncle promotekan blog...) uncle handsome! we-weet!

    ReplyDelete
  23. uncle plz eh ucle promotekan blog Iman!! thanks

    ReplyDelete
  24. uncle plz eh ucle promotekan blog Iman!! thanks

    ReplyDelete
  25. Uncle bila nak singgah blog saya uncle?? Haha.

    ReplyDelete
  26. dah macam luar dah gayanya. hahaha

    ReplyDelete
  27. huhu.... betul2.... penting tu koma dll

    ReplyDelete
  28. atau - Kanak-kanak wanita bersalin kulit mata - macamana tu?

    ReplyDelete
  29. jangan uncle bersalin sudah lah..ihihi..
    Entri Terkini Isu Dan Kelebihan Solat Terawih

    ReplyDelete