Followers

Saturday, July 14, 2012

July 14, 2012


Belum-belum..! ini bukan beratur untuk mengundi. Ini baru beratur untuk timbang bawang... 

(Pssstt...! Uncle tahu ramai yang tak sabar nak menunggu pilihanraya, ni...!)

22 comments:

  1. me too...tak sbr sbb ni 1st time mengundi!

    ReplyDelete
  2. Saye nampak angkel tadi. Kat tesco ampang. Dah agak dah gambar hari ni mesti kat tesco!!!!!!!!!! Kan betu?!!!!!!!!!!

    nak tegur tapi takut sbb angkel nampak garang!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. psstt: ai kirim kat nenek sedara beli barang dapur.. hikhikhik.. baikkan cucu sedara dia ni.. ;)

    psstt lagi: biarlah undi kali ni membawa perubahan lebih banyak kebaikan dari yang sebelum ni..

    last psstt: penatnya hari ni uncle walau tak beratur macam uncle tu.. ;)

    ReplyDelete
  4. salam gedek..amboi lama kita x kemari..uncle pun sudah tukar kerjaya ka?? hehe..xper praktis dulu beratur tu sbb bila pilihanraya esok xder la bengkak kaki..muahaha!!

    ReplyDelete
  5. oh, ingat beratur nak shopping raya...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Uncle

    saya pun tak sabar juga

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Naqies

    abang sayang
    adik sayang
    moga terus bahagia

    ReplyDelete
  8. Saya kena balik kampung kalau nak mengundi. MP saya sekarang ni timbalan menteri tau hehe.

    ReplyDelete
  9. ke uncle beratur nk tunggu turn disunat..hehe eh2 ngarut apa aku ni? haha

    ReplyDelete
  10. bendera dah sampai nak koyak kena hujan panas...
    semangat makchaq yg berkobar2 pun dah luntuq... entah2 tahun ni tak pi mengundi..

    ReplyDelete
  11. uncle jahatkan??
    apa lagi makan bawang tu semua..
    pastu kentut!!huhu

    ReplyDelete
  12. katner tu uncle??

    jom laaa mai carrefour!ngah sale..sye kije sane.. hihihi

    ReplyDelete
  13. tak sabar nak tunggu ramadhan... nak raya lepas tu.. twin balik raya tak?

    ReplyDelete
  14. lain kali, tanam le sendiri. tak perlu ke pasaraya lagi...!! (>.<)

    ReplyDelete
  15. muka uncle nampak tenang sket utk entry nih

    ReplyDelete
  16. saya tak sabar nak tunggu pilih barang nak raya!

    ReplyDelete
  17. tang ni saya pon suh laki sendiri beratur...sementara saya pilih barang...hehhehe

    ReplyDelete