Followers

Thursday, July 12, 2012

July 12, 2012


Uncle adalah jenis orang yang tidak pandai sorokkan emosi... Setiap kali uncle marah, kepala uncle pasti berasap...!

Okey, uncle tipu... belakang tu periuk nasi...

42 comments:

  1. tu asap kemarahan ke asap dr hasil bommm atomm .. ?hahaha..

    ReplyDelete
  2. awat tak stim muka skali?
    awet muda nanti.. hehe

    ReplyDelete
  3. Dah la berasap, bercahaya plak tuh!! Huiyooooooo..

    ReplyDelete
  4. hehehehhe..uncle memang kreatif..hehehe

    ReplyDelete
  5. saya kalau marah keluar tanduk.

    ReplyDelete
  6. akhiryna terpaksa gak mengalah.... sbb tak tahan ayik baca jer.....
    nak gak komen......

    SUKA BACA BLOG UNCLEEEEEEE!!!!!!!!hahahahaha



    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  7. oh uncle sedang wat stim hair treatment eh :p

    ReplyDelete
  8. macam asap dukun tengah menurun lak :D

    ReplyDelete
  9. Kalau betul2 keluar asap, boleh buat duit tau! hehehe..

    ReplyDelete
  10. ingat betul berasap.. baru nak menuntut... bia bile kita marah semuaaa orang takut... nie nak marah pun x tau.. inikan nak suh orang takut

    ReplyDelete
  11. ngan piuk nasi pun sompek uncle ni weh...

    ReplyDelete
  12. hahahha...nasib baik telinga xkeluar api..

    nota kaki : uncle gi tengok nasi tu dah masak ke belum...

    ReplyDelete
  13. hahah.. periuk yg berasap,tp kita yang dapat mkan..:) berkorban apa saja..:)

    ReplyDelete
  14. berasap uncle....ntah2 asap kentut

    ReplyDelete
  15. Hahahahaha! Jadik je capture dgn asap nasi tu.

    ReplyDelete
  16. wahai periuk nasi ajaib...
    kenapa kepala uncle berasap?

    nak kena simpan dalam periuk nasi ni uncle macam penjahat dalam dragon ball (King Picolo)..hehhehe

    ReplyDelete
  17. bhahahaha.... nasib muka tak merah

    ReplyDelete
  18. hahahaha.. ade2 jek lah uncle nih.. tapi uncle.. lagi dasyat kalo asap tuh kuar jugak kut telinga ngan idung.. keh keh keh..:P

    ReplyDelete
  19. takziah...
    ada orang buat ke-100 hari, pun

    ReplyDelete
  20. alamak, tadi salah komen? haha
    sori uncle... salah masuk komen.

    nak cakap awalnya masak nasik, (marah sebab kena masak nasik ke?) hehe

    ReplyDelete
  21. jgn marah, nnti cepat kedut muka hensem uncle

    ReplyDelete
  22. lepas ni uncle posing depan unggun api pulak tau..boleh buat effect "marah sampai keluar api"..~ahahah

    ReplyDelete
  23. Salam Yob Gedek,
    berasap takpe, jangan kelabu asap!

    ReplyDelete
  24. saya la kalo marah sgt berasap2.. hehe..

    ReplyDelete
  25. yang ni saya suka.. hari2 hadap periuk nasi tak terfikir lak nak wat cenggitu.. ;)

    ReplyDelete
  26. tolong kuarkan asap kat telinga dan hidong jugak ye uncle. :D

    ReplyDelete
  27. ohhh rupanya uncle tgh marah ek!!
    ingtkan laptop saya berasap tadi..

    ReplyDelete
  28. KALAU ABANG CAKAP JE, MESTI SAYA PERCAYA WALAUPUN SEBENARNYA ABANG CAKAP ABANG TIPU..

    PSSS: SAYA TIPU JE..

    ReplyDelete
  29. Salam.

    Rasanya..uncle bukan tak pandai sorok emosi..uncle mcm takda emosi..sama je gmbr uncle..hahahha.

    *gurau2 uncle >_<

    ReplyDelete
  30. ciss! ingatkan gambar edit. rupanya periuk nasi.. hehehe

    ReplyDelete
  31. cara murah utk hair treatment, facial spa..bagus idea uncle nih..

    ReplyDelete
  32. Kelakar.. and saya dah berjaya follow blog uncle. hik~

    ReplyDelete
  33. ingatkan peminat 'halus' tai... ;)

    ReplyDelete