Followers

Friday, June 8, 2012

June 8, 2012


Lawak! Lawak! Tadi masa tren ini sampai, unlce tahan LRT macam tahan teksi...! Nasib baik tiada siapa yang perasan! Ha ha! Aduh! Semakin nyanyuk nampaknya uncle ni...

39 comments:

  1. ada cctv kan kat situ?

    tak lama lagi kuar la kat youtube tuuu....hahaha!!!

    ReplyDelete
  2. wakakakakak

    rugi lah iols tak de kat sana masa kejadian tu
    kalo tak - bleh gelak guling2!

    ReplyDelete
  3. banyak sangat perkara di fikiran..:) tapi kalau ada org post gambar uncle menahan tren tu..tentula lucu..:)

    ReplyDelete
  4. sib baik i x nampak..kalau i nampak..guling2 i gelakkan....wakakakakakaka....

    ReplyDelete
  5. silau ke uncle kat dlm stesen LRT tu? ~ahaha

    ReplyDelete
  6. HAHAHA.. LRT TU BERHENTI TAK?

    ReplyDelete
  7. tren tu berhenti gak kan?hahahahha

    ReplyDelete
  8. Kisah benar atau rekaan semata2? :)

    ReplyDelete
  9. nanti abang LRT benti kat betul2 depan hidung kite.

    ReplyDelete
  10. Nasib baik tak hilang tangan.

    ReplyDelete
  11. keh keh keh..
    terkeliru kot uncle~

    ReplyDelete
  12. Kakakakaka! Siyes lawak! wakakaka!

    ReplyDelete
  13. Kakak rasa mesti ada yg nampak cuma uncle tak perasan - dah termalu

    ReplyDelete
  14. nyanyuk...?

    apa kata ...

    potong rambut tu...

    mesti hilang nyanyuk...hik3

    ReplyDelete
  15. nak gelak, tapi sy menghormati org 'tak berapa muda' hahahaha. ok dah, gelak sikit je ;p

    ReplyDelete
  16. Bhahahaha.... Memula x paham unkel tulis apa *adakah aku pon nyanyuk, kehkehkeh

    ReplyDelete
  17. Nasib baik tren tu stop kan! Haha!!

    ReplyDelete
  18. mane ada nyanyok uncle.. uncle muda lagi.. still macho.

    ReplyDelete
  19. takpe uncle.. kalau orang perasan mesti dorang ingat uncle 'buta' cuma tongkatnya tiada.. ayat cover.. ;)

    ReplyDelete
  20. haha...
    nasib baik uncle tahan, dapatlah orang lain tumpang naik (ayat puji ni...)


    Uncle, lama saya tak berkunjung ke sini... wajah uncle pun dah berubah (merujuk gambar terkini uncle dlm entry lepas)

    ReplyDelete
  21. wakakaka...
    berjaya tak uncle tahan train tu?
    train tu berhenti tak? kuikuikui

    ReplyDelete
  22. Kah kah kah..belum tgk pun mak dah gelak berdekah2

    klu la mak yg nampak ankel buat camtu, maunya mak gelak tergolek2 kot.

    Lain kali, jgn buat yea ankel..

    ReplyDelete
  23. tunggu je la nanti ada yang upload masuk 9gag hehe

    ReplyDelete
  24. muahahaha... uncle lupe eh?

    ReplyDelete
  25. nak turun tekan loceng takk??

    ReplyDelete
  26. hahahahaha..aku yg dah tua dari ko ni pun tak terlintas nak buat cam tu...tahan LRT cam teksi adoiiii haiiiiii...gedek...gedekkkk....

    ReplyDelete
  27. haha. terbaiklah uncle. lepas ni tahan kapal terbang plakkk..

    ReplyDelete
  28. Hahaha.. perghh nasib la takde orang nampak.. Maaf ye uncle.. tergelak lebih2..

    ReplyDelete