Followers

Thursday, June 7, 2012

June 7, 2012



Tengok gambar di atas. Mula-mula unlce rasa nak gelak, kemudian uncle rasa nak menangis, akhir sekali uncle rasa nak bertaubat..! Haha! Terima kasih kepada BUJAL X kerana telah DUA kali 'mempuakakan' muka uncle. Untuk gambar yang terdahulu, sila lihat SINI)


AMARAN: Kalau ada yang buat-buat bertanya "Yang mana satu gambar uncle yang sebenar, ni?" Baik kamu tingglkan negara ini cepat-cepat...!

48 comments:

  1. Hebat! Bukan ketuaan uncle yang hebat, tapi kerja Bujal X tu yang hebat.

    ReplyDelete
  2. kahkahkah..uncle!! sape la yang mempuakakan uncle nie..mau pecah perot tengok pic nie ;p

    ReplyDelete
  3. Bujal terer photoshop tuuuuu.

    janggut tak panjang pun?

    ReplyDelete
  4. tp tetap hensem la uncle..(bodek..dgn harapan ada hadiah bday)

    ReplyDelete
  5. eh gambar uncle masa dulu ke yang belah kiri tu?

    hahaha..

    tengah packing barang nak pegi luar negara ni..babai uncle :P

    ReplyDelete
  6. Salam Yob Gedek,
    elehhhh...takkan umur dah 80 rambut panjang mengurai lagi!

    ReplyDelete
  7. Ni pun rasa cam nak buat-buat tanya jugak...tp bila pikir pasport internasional tiada..jd pertanyaan itu makchik KIV dulu.....

    ReplyDelete
  8. Setiap kali kakcik tengok gambar tu, mesti kakcik teringat pada pelakon dolu2 tu... Pak Mustar kut namanya. :)

    ReplyDelete
  9. Lu punya ayat memang penuh keinsafan.

    ReplyDelete
  10. wah!..betulah uncle dah buat n3,mcm yg bujal ckp kan semalam....hahahah!

    ReplyDelete
  11. eeeiiii, takut...
    tp rambut tu maintain, cuma kaler je dh b'tukar...saya tgk gmbar uncle ni pon rase nk b'taubat... :P

    ReplyDelete
  12. hensem gak uncle..mcm ramli sirap..hahaha..

    ReplyDelete
  13. Hahahaha! Rock tu still adela bang. Hahahaha!

    Bang, mcm ne nak tglkan negara? Imigresen dok thn nie?

    =p

    ReplyDelete
  14. Erkk..baru nak tnya...hahahahaha..

    ReplyDelete
  15. yang sebelah kanan kot.haha.lari singapore cepat

    ReplyDelete
  16. haha..peringatan tu uncle.. ^_^

    ReplyDelete
  17. tak banyak beza.. cuma kedut banyak kelihatan.. hahaha..

    ReplyDelete
  18. hehehe.. nakal nye.. sampai hati.. hahahaha

    ReplyDelete
  19. hahaha.cepat2lah bertaubat uncle..hikhikhik

    ReplyDelete
  20. Fast forward berapa tahun ni..

    Tapi rasa2 makchaq la masa tu rambut dah tak dak la...

    ReplyDelete
  21. OVER SANGAT TU.. MACAM 100 TAHUN JE UMURNYA TU..

    ReplyDelete
  22. kah3

    nk tnye gak

    uncle y mne satu =P

    ReplyDelete
  23. mcm nenek kebayan dipakaikan misai! hahaha!!!

    ReplyDelete
  24. muka garang
    dan menyeramkan! *tutup mata*

    ReplyDelete
  25. hik hikkk...

    takut lak nengok yg sebelah beruban tu...

    ReplyDelete
  26. Nakal bujal tau api kakak gelak nie..

    ReplyDelete
  27. hihi..mana satu muka uncle yang "tak benar"?

    sebenarnya bila tua macam tulah kot rupa uncle..:)

    ReplyDelete
  28. Klau CiM kata muka uncle yg real belah kanan...cmne erk?

    ReplyDelete
  29. Uncle!!! Maaf CiM tk brmaksud...telajak perahu boleh bdrundur, telajak kata apakan daya...

    ReplyDelete
  30. ni mesti edit dlm aplikasi android..? haha.. still macho lg.. wlaupun kedut2..

    ReplyDelete
  31. terkejut saya.. lama dah tak jenguk blog n jenguk cni.. tau2 uncle dah kerepot... ??

    kikii... berjaya bujal yer uncle..

    ReplyDelete
  32. handsome jugak uncle versi tua HAHAHAH :))

    ReplyDelete
  33. Yang mana satu gambo unkel, err *larikkk

    ReplyDelete
  34. uncle mulai skng minum kolagen n ambil vitamin c!

    sebelum tido sapu placenta oil kt muka.

    ok bai

    :)

    ReplyDelete
  35. hahaha encik ungkel dah kena awet .. larikkk

    ReplyDelete
  36. boleh geng ngan kak limah.. haha..

    ReplyDelete
  37. Mana satu gambar Abg gedek yg sebenar? Hahaha!

    ReplyDelete
  38. uncle tetap macho!!!!!! yeah! :)

    ReplyDelete
  39. errrr...boleh tahan gak..hahahaha

    ReplyDelete