Followers

Tuesday, June 5, 2012

June 5, 2012

Guest #45


Zaman belajar dulu kami selalu jamming. Dia menyanyi dan uncle bermain gitar. Kemudian kami berpisah mengejar cita-cita masing-masing. Dalam tahun 1993 HASNOL memenangi dua kategori dalam Juara Lagu terbitan TV3 melalui lagu 'LAGUKU UNTUKMU' (Lagu: Adnan Abu Hassan / Lirik: Hasnol)

Sekarang? Kami jamming di meja makan saja... Haha! (Eh... dia tak tahu uncle ni blogger tahu!)


41 comments:

  1. dulu Hasnol pakai spek kan...? zaman tu, I masih sekolah menengah lagi. haish...uncle ni sentiasa dikelilingi org2 terkenal je...

    ReplyDelete
  2. kem salam retisss..

    uncle pon retisss blogger pe...

    ReplyDelete
  3. laaa...ini ke hasnol penyanyi tuh...mcm x percaya je..

    ReplyDelete
  4. Hasnol...dah lama tak dengar berita pasal dia..dia buat apa sekarang En Gedek?

    "Laguku Untukmu" zaman dolu-dolu kira macam killer song jugaklah..feeling habis..hehehehe

    ReplyDelete
  5. hasnol dh montel,,,

    ReplyDelete
  6. O-Em-Jiiii!!! uncle tu hasnol penynayi tu eh???


    kem salam kat dia uncle! ckp kat dia, sampai harini lagu dia ada dalam cd yg terpasang dalam kete saya!

    ReplyDelete
  7. hasnol penyanyi tu ke? mcm x pecaya

    ReplyDelete
  8. haiiii abang hasnol (abang?)
    eceyyy, nape tangan berbalut tu

    ReplyDelete
  9. No I wonder uncle ada ala-ala rock gitu:)

    ReplyDelete
  10. dulu2 saya salah seorang peminat dia...:)

    ReplyDelete
  11. Betul ke ni bang? Kem salam kat die bang....

    ReplyDelete
  12. hekhekhek abisla die kalau dia tau

    ReplyDelete
  13. ERR die tak pelik ke uncle amik gmbr ngan dia muka serius? hihi

    ReplyDelete
  14. Perghh...kalo tak lagu tu..ader nama 'Gedek'..lagi sempoi...hehehehe

    ReplyDelete
  15. saya suka laguku untukmu hasnol tu..kemsalam eh..hahaha..

    ReplyDelete
  16. Salam Yob Gedek,
    jamming muzik halwa telinga, jamming meja halwa perut!

    ReplyDelete
  17. jamming di kedai makan? wahwah...nak join boleh? =))

    ReplyDelete
  18. HEHE.. MESTI DIA TAK SANGKA RUPANYA DIA ADALAH GUEST UNCLE DI DALAM BLOG NI..

    ReplyDelete
  19. kem salam lah. pemes encik hasnol dpt msuk blog uncle..

    ReplyDelete
  20. Abg Gedek boleh main gitar ek?Uploadlah satu video main lagu Wonderful Tonight!

    ReplyDelete
  21. hi uncle.salam prkenalan dari hana..klu rajin nti jenguk la blog hana pulak ye =)

    ReplyDelete
  22. kembalilah kasih.. Kepada diriku
    hidupku sepi tanpa kehadiranmu
    dengarlah rayuanku jeritan batinku
    masih dahagakan kemesraanmu

    Lagu tu kannn???

    ReplyDelete
  23. oo hasnolllll....dia tersenyum ...

    ReplyDelete
  24. huwaaa... nak mintak otogeraf... lagu tu ada dalam playlist kami sampai saat ini..

    ReplyDelete
  25. saya ingat lagi masa sekolah rendah minat betul nyanyi lagu dia..

    "kehadiran membawa seribu erti..
    terasa..bagikan suatu mimpi..lala la la la.."

    heheheh

    ReplyDelete
  26. pergh...femes juga kawan2 uncle

    ReplyDelete
  27. paling suka lagu ni sampai sekarang tp saya tukar lirik laguku utkku hehehhe

    ReplyDelete
  28. uncle, kim salam kat pakcik hasnol tu..lagu dia saya suka! bhahahaha

    ReplyDelete
  29. pergh..retis aje kawan2 uncle.

    thn 1993 - saya baru darjah 6. zaman UPSR -4A

    ReplyDelete
  30. oh..Hasnol..ye ingat lg dia..

    ReplyDelete
  31. eleleleh...nak tersenyum sikit!

    ReplyDelete
  32. Bila unkel tulis lagu tu, teringat jaman kekecik dl, lagu tu mmg layan... Hehehehe

    ReplyDelete
  33. hahaha.. lepas ni mesti dia tau..

    psstt: saya suka lagu tu.. eeemmm.. ada kenangan.. hahaha..

    ReplyDelete
  34. patut la uncle mcm rockers je... :)

    ReplyDelete
  35. 'kembalilah kasih, kembali padaku.... yang lebih dah lupa lirik...
    suruh pakcik hasnol sambungkan

    ReplyDelete