Followers

Thursday, June 28, 2012

June 28, 2012


M. Gedek...?

78 comments:

  1. hahaha.. dah macam hero filem Tamil lak saya tengok.. ;)

    ReplyDelete
  2. Hahahahahahahahah! Terbaeklah bang!

    ReplyDelete
  3. M. Nasir version 2.0

    ReplyDelete
  4. uncle potong rambut ker huwaaaaa tidakkkkkkkkk

    ReplyDelete
  5. saya pun nak beli ubat yang boleh menghitamkan rambut dan misai tu ..

    ReplyDelete
  6. dag dig dug jantung hati bila tgk bro dgn appearence baru... new look bro

    ReplyDelete
  7. perrgghh...tanam rambut!?heheeheh ~

    ReplyDelete
  8. wow.. inikah bron palare yang disebut-sebut itu?

    ReplyDelete
  9. ingatkan m.nasir dh buat self portrait tadi!

    ReplyDelete
  10. macam dato M.Nasirrrr laaaaaa.
    hehehehe!

    ReplyDelete
  11. m.Pasir

    tanya sama itu but but

    ReplyDelete
  12. Yu Nam hair, moustache & beard care kah? Rupa poster yg tampal dkt notis board balai polis pun ada jugak, hihihi handsome bro, handsome...

    ReplyDelete
  13. Salam Yob Gedek,
    Bior betik?
    Ker ni pelanduk 2 seropa, ker baru gi set rambut?!!!
    Ohhh photoshop yaaa?

    ReplyDelete
  14. M.Gedek? Hehe.. memang kena btl rambut tu dgn uncle.

    ReplyDelete
  15. HELLO MR. M. GEDEK! cun jugak kalau rambut uncle mcm ni

    ReplyDelete
  16. heheh,mungkinkah akan terjadi? :) bukankah uncle dan gunting ibarat anjing dan kucing( abaikan kartun cat n dog..:P) .. smart jugak uncle rambut gitu,hehhe

    ReplyDelete
  17. sebijik !! tang misai je spoil sebab SENGET hahaha

    ReplyDelete
  18. waaa..sebijik la uncle...kerut tang dahi tu yang mahal..kerut sikit lagi memang orang kata adik beradik da nih..

    ReplyDelete
  19. Cam sipu M.nasir lahhh..tak menahan....

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum Uncle

    ingatkan M Nasir tadi......

    ReplyDelete
  21. Ha ha ha ha..pasni kena saman dgn M.Nasir!

    Err..bahik la ankel kembali ke rupa lama. Wlupun muka ketat, tp masih menawan hati

    ReplyDelete
  22. boleh dapat title Dato' nih...:D

    ReplyDelete
  23. Wow... ada hati ke nak potong rambut macam ni uncle? Nampak macam Sifu M Nasir.

    ReplyDelete
  24. setiap hari sy tgk wajah uncle, tp x pnah komen.. tp.. pd hari ini.. sy tengok.. aghhhhh tidak!! kembali lah pd asal ;-)

    ReplyDelete
  25. hai m gedek. nak jadi marlia musa bole? kehkehkehkeh... uncle !!!!! sheila fendy nih !

    ReplyDelete
  26. M. GEDEK KILAU ke? kekekekekeke!

    ReplyDelete
  27. lg macho kot rambut pjg..hehehe..

    ReplyDelete
  28. kehkehkeh sejibik rambutnya saja

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. memang sebijik m.nasir la m.gedek nih! hahahaha

    ReplyDelete
  31. cool!!

    esok nak rambut Hafiz, lusa rambut Alleycats, tulat rambut Afro & tungging rambut FBI Hotfm tu yek? sekian.. (",)

    ReplyDelete
  32. sah, uncle buat super impose.. muehehehe :D

    ReplyDelete
  33. Sekali pandang mcm M.Nasir,

    Dua kali pandang, macam M. Pasir..hehehe.

    *gurau uncle! hahaha

    ReplyDelete
  34. Ada rupa dari gaya kerutan dahi.

    ReplyDelete
  35. ... bagaimana kan ku mula ...

    ReplyDelete
  36. fuhh...memang saling tak tumpah!

    err...saling tu apa makna?

    ReplyDelete
  37. M.Gedek boleh nyanyi lagu apa? Eheheh.

    ReplyDelete
  38. nampak mcm bukan uncle.. lain terus!

    ReplyDelete
  39. buat laaa rambut camni plak uncle!!

    ReplyDelete