Followers

Saturday, June 23, 2012

June 23, 2012


Siapa yang akan 'padam' bila lampu itu 'menyala'? ~ Haha!





~ Terima kasih ~

  1. NAMIA kata muka uncle macam 'pembunuh upahan'... sebenarnya memang betul, uncle selalu bunuh nyamuk! 
  2. KUJIE pula kata entri uncle ringkas... Sebenarnya uncle tulis ringkas sebab terlalu malas nak tulis panjang-panjang...! 
~ Jom group hug! ~





30 comments:

  1. Jangan sebut tentang padam - jom jumpa kakcik dulu weh! :)

    ReplyDelete
  2. hey... muka uncle macam m.nasir lah! [sore abang jem]

    ReplyDelete
  3. kalau uncle 'padam' dulu takde lagi dah entry terkini --> kejamnya statement..

    ReplyDelete
  4. Wakakakaka..ni model lampu IKEA terbaru ke uncle?

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Uncle

    lampu tetap menyala...sebab uncle di belakang lampu....

    ReplyDelete
  6. uncle2....tiap kali sy datang sini je mesti tibe2 sy jd ceria...hehehehehe

    ReplyDelete
  7. alamak uncle hehehehehhe *peace*

    ReplyDelete
  8. Kita tengok siapa yang kenaaaa!!!

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Baca & follow blog ni memang berbaloi...Dua2 saya tak nak padam.

    ReplyDelete
  10. tak berapa nak center pulak kedudukan serkup lampu tu..,hehehe

    ReplyDelete
  11. lampu??? bukan cover tuk lampu ker tu hihihi

    ReplyDelete
  12. biar entry pendek..jgn uncle pendek akal untuk terus menulis entry yg pendek!!

    ReplyDelete
  13. hari-hari saya singgah, tapi xtinggalkan komen. tiap kali baca entry uncle mesti buat saya sengih =D


    good job uncle model lampu, ekekekek.

    ReplyDelete
  14. Hadooiiyaii..ni ada melekat kena karan ni karang

    ReplyDelete
  15. kalau padam'kan' lampu, mestilah tak menyala.
    :P

    ReplyDelete
  16. kikikiki

    lamanya x jumpa uncle kat sini

    uncle sana situ sini

    ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  17. wakakakkakakak ada yang kejung ni kang

    ReplyDelete
  18. jgn ada yg gatal tangan on suiz sudahh hehehe

    ReplyDelete
  19. moga rambut tidak mengalami pencerahan agung.

    ReplyDelete
  20. nape pelik je topi ni? hikhik..

    ReplyDelete