Followers

Friday, June 22, 2012

June 22, 2012


Agaknya pemilik kereta ini tidak mahu keretanya berjemur di tengah panas terik, maka 'melunjurkan' keretanya terus di atas laluan pejalan kaki mungkin cara yang terbaik baginya... 

Semoga kawan-kawan tidak meniru cara begini, ya? Ini ayat berlapik, dalam hati uncle mencarut...







Jutaan terima kasih kepada AL-LAVENDARI kerana memperkenalkan kamera yang sesuai dengan 'tabiat gila' uncle ini... (Dah boleh mula menabung, ni... haha)

34 comments:

  1. sengal je driver tuh~ huhu...selfish!!

    ReplyDelete
  2. Ye lah tu..sayang sgt ketanya.

    Kat kuaters mak lagik heibat aknel..bkn takat julur kereta smpi ke laluan pejalan kaki. Siap parking motor kat tgh2 laluan lagi.

    Ras2 nak je terajang motor kasik terlentang. Mcm xde akai kat man aperking moto. Nak kata utk teduh, berpanas terik gak kat situ!

    Cit..kan dah jd tmpat luah perasaan..

    ReplyDelete
  3. oh di tesko kah ini. haha
    sokong!

    ReplyDelete
  4. camne uncle ejas tangan pegang camera supaya kete kat blkg tu masuk dlm gambar sekali??

    ReplyDelete
  5. camne uncle ejas tangan pegang camera supaya kete kat blkg tu masuk dlm gambar sekali??

    ReplyDelete
  6. jgn pentingkn diri sendiri looooo ~.~'

    ReplyDelete
  7. kereta dia tak kene panas..pejalan kaki berpanas..bijak betul dia tu yer...ehhh!!! bukan kete ko ker Gedek....

    ReplyDelete
  8. mmg 'penjual ikan ' la org itu

    ReplyDelete
  9. pentingkan diri..biasa la, manusia..

    ReplyDelete
  10. lorrr.. ingatkan memang garaj tadi..

    ReplyDelete
  11. boleh la jalan atas bonet kete tuh kan?

    ReplyDelete
  12. empunya kereta tu tak sayang kereta sebenarnya uncle.. tu jap lagi habisler bercalar-balar badan dia tu..

    ReplyDelete
  13. dia budget putri lilin la tu huuu

    ReplyDelete
  14. tadi lagi best , kereta parking tengah2 jalan uncle ..

    ReplyDelete
  15. eh kete biru tu pun sama k e uncle..

    ReplyDelete
  16. mahal kete tu...kalau jemur dah jadi ikan masin pulak

    ReplyDelete
  17. Salam Yob Gedek,
    gelombang carutan tu sampai ke Shah Alam nih!

    ReplyDelete
  18. ada orang nak lancarkan tabung amanah bagi membantu awak membeli kamera itu .. hehe !

    ReplyDelete
  19. isshh.. melampau tahap cipan.. heee.. (tu kira mencarut kah) ...

    ReplyDelete
  20. Eleh...mcm die sorang je ade kete muncung panjang kan bang?

    ReplyDelete
  21. drebar macam tu mmg patot kena carut tau uncle! ~haha

    ReplyDelete
  22. ni nama dia "tarak baca punya"..selfish!

    ReplyDelete
  23. Sopannya entry uncle ni. Heheh.

    ReplyDelete
  24. As-Salam.
    Just singgah sini dari blog rakan-rakan .. :)

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  25. kereta dia tak boleh kena panas..nanti meletup..haha...

    ReplyDelete
  26. ahaha...mmg tak leh blah..mula2 ingt mmg parking lot yg ada roof tadi..APTB..

    ReplyDelete
  27. jangan sampai anak2 dengar bahasa kesat Uncle G itu, ok! :-)

    ReplyDelete
  28. seb baik pemandunya takde..klu x uncle dah carut kot dpn die

    ReplyDelete
  29. kena buang la hati uncle, simpan lama2 takut busuk mehh...akekekeke

    ReplyDelete
  30. Ucapkan tahniah kepada pemilik kereta itu... (bagus jadi contoh)

    ReplyDelete