Followers

Wednesday, June 20, 2012

June 20, 2012


Oh... begini rupanya hasil percubaan uncle mengambil gambar keretapi berkelajuan tinggi menggunakan kamera berkelajuan rendah... Sudah seperti di alam mimpi...! Ha ha!

37 comments:

  1. hebat la kamera uncle boleh amik gambo mimpi!!

    ReplyDelete
  2. Eh, cool la bang! Mcm spaceship lak kat blkg tu.

    ReplyDelete
  3. mesti mahal kamera tu .. kalau kamera saya mungkin nampak stesyen sahaja.

    ReplyDelete
  4. elleh...ni mesti masa erl tgh berenti kan?

    ReplyDelete
  5. bukan main laju lagik ketapi tu...nmpk lajunyer disitu..

    ReplyDelete
  6. bergegor2 haha..tapi uncle maintain cool

    ReplyDelete
  7. Akhirnya dpt jugak capture gmbar ketapi tu yeh..

    ReplyDelete
  8. takpe... redha je ngan rezeki yg Tuhan bg :)

    ReplyDelete
  9. sila upgrade uncle ke aipon4s. ~haha

    ReplyDelete
  10. Ala..timing asyik tak kene jer...org ari2 tau naik ERL...tp pagi2 la uncle...hahahahaha...

    ReplyDelete
  11. horrrr... chantekkk.. ku igt dlm komik jer ketapi nmpk senget..

    checked my cobaan yet? =p

    ReplyDelete
  12. adakah sebab itu imej ketapi itu jadik condong?? muehehehe..
    tapi still nampak cantek.. uncle lah yang cantek itu.. muehehehe

    ReplyDelete
  13. berdesup peginya keretapi tu..tapi camera kita taklah berdesupkan..

    ReplyDelete
  14. uncle... senyum la cket.. n tambah peace sekali.. nak tgk picture gitu...hehehe

    ReplyDelete
  15. Len kali ankel gunalah kamera yg laju2. Macam D700 kah D4 kah...mesti nampak jelas org2 yg sedang kat dalam keretapi tu

    ReplyDelete
  16. salam,

    oh inilah uncle gedek... semakin fofuler skrg ;)

    ReplyDelete
  17. Salam Yob,
    terlampau laju jadi senget!

    ReplyDelete
  18. ohoooooooo....mcm ni hasilnyaaa...

    ReplyDelete
  19. APA MAKSUD SEPERTI DI ALAM MIMPI?

    ReplyDelete
  20. Nasibla Ada gak ropa ketapi, kalau kamera sy, nmpk angin jep, muahahaha

    ReplyDelete
  21. saya ada tunjuk kamera baru kat entri saya dan turut link ke blog awak !

    ReplyDelete
  22. saya baru nak tangkap gambar keretapi berkelajuan tinggi tu, dia dah lari pulak..

    ReplyDelete
  23. saya syak brader yang berdiri secara menyenget....

    ReplyDelete
  24. terbaik, saya suka blog bro, ada kelainan tersendiri

    ReplyDelete