Followers

Monday, June 18, 2012

June 18, 2012


"Sekali rasa macam dalam 'filim' P. Ramlee, daa..."

(Pemberitahuan: Belakang itu adalah gambar, bukan bangunan sebenar)

41 comments:

  1. shooting filem ape ni uncle ? kekekeke :p

    ReplyDelete
  2. ahak,uncle berlakon watak apa ni

    ReplyDelete
  3. macam bintang pelem la uncle.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. Salam Yob Gedek,
    macam crook dkm citer Bujang Lapok daa...

    ReplyDelete
  5. lorr..nampak cam bangunan sebenar..:)

    ReplyDelete
  6. as-salam..cik betty dtg ke mari..

    unclee..ini mmg gambar profile sy punya..kenapaa x percaya ehhh hihi


    bangunan tu gambar tp nmpk mcm sbnr!

    ReplyDelete
  7. macam kat depan kedai2 seberang sogo....

    ReplyDelete
  8. mcm bangunan sebenar :) mcm s jibeng ;p

    ReplyDelete
  9. Hebat..btl2 macam taiko tahun 60an...

    ReplyDelete
  10. Kalau tak bagitahu, kakcik ingatkan ianya bangunan sebenar. :)

    ReplyDelete
  11. rupa2nya uncle ni pon berjiwa seni jugak..

    " lihat lah dunia..aku anak wayang.." eceh ceh cehhh

    ReplyDelete
  12. kalo uncle nak 1 latar bangunan lama meh la hulu langat, dekat simpang masjid batu 14 ada bangunan kaler hijau, kat atas tu ada letak tahun dibina...1929.

    musti lepas tu uncle akan rasa macam mahmud june...hehehe!!!

    ReplyDelete
  13. nostalgia....hitam putih warna kehidupan..

    ReplyDelete
  14. Gambar rupanya. Patutlah nmpk macam bangunan lama

    ReplyDelete
  15. mcm real la uncle. mc zaman dolu2

    * hai uncle. first time komen. huhu

    ReplyDelete
  16. ingatkan p.ramlee hidup semula..hehehe..

    ReplyDelete
  17. alaaaaaaaaa...
    Uncle G pon memang 'oldies'.. ;)

    ReplyDelete
  18. owh ini betul2 kelihatan oldskool
    terbaek lah....dah macam poster pun ada tgk

    ReplyDelete
  19. owh ini betul2 kelihatan oldskool
    terbaek lah....dah macam poster pun ada tgk

    ReplyDelete
  20. SEKIRANYA PAKCIK TAK BERITAHU YANG BELAKANG TU ADALAH GAMBAR, SAYA PUN TAK TAU.. INGATKAN LOKASI SEBENAR..

    ReplyDelete
  21. P.Ramlee rambut pendek bang.Janggut tada...

    ReplyDelete
  22. laaa macam real building lah uncle

    ReplyDelete
  23. kalau uncle tak bagitau, macam biasa mesti ingat tu gambar sebenar.. ;)

    ReplyDelete
  24. tak cukup satu lagi tu uncle.. auntie mana..?

    ReplyDelete
  25. dah mcm M Nasir pulak dah. Uncle,,, nak otograph. hehehe.

    ReplyDelete