Followers

Saturday, June 16, 2012

June 16, 2012


Jerebu kembali! Jaga kesihatan ya kawan-kawan!

Dapatkan bacaan IPU (indeks pencemaran udara) di SINI

18 comments:

  1. Nak keluar pun jadi malas. :(

    ReplyDelete
  2. indon mmg bongok.:)
    tiap tiap tahun kita kena.

    ReplyDelete
  3. Dekat terengganu pulak panas..huhu Banyakkan minum air kosong la

    ReplyDelete
  4. kat mana ni uncle?
    Pokok kat belakang tu cantik laaa

    ReplyDelete
  5. tadi kuar pon nak terbatuk dah rasanya

    ReplyDelete
  6. kl xnmpk jerebu

    area kjg jerebu y teruk aisshh

    ReplyDelete
  7. Bila keluar rumah, jangan lupa pakai mask..

    ReplyDelete
  8. Sekali pandang mcm optimus prime plak, atau. . . mata saya yg masuk habuk. hehehehehehe

    ReplyDelete
  9. terkejot jgk tengok dlm tv..

    jaga diri semua..

    ReplyDelete
  10. Ingat beberapa hari ini disebabkan sebab mata sudah kelabu rupanya jerubu. :-)

    ReplyDelete
  11. herm, patutla mata jadi mengantuk
    (ada kena mengena?)

    ReplyDelete
  12. KLCC tetiba hilang dari pandangan hari tu heheh

    ReplyDelete
  13. Tetiap taun, ms cenggini, mmg dibakonye utan, huh

    Kt mana tu unkel? Cantik...

    ReplyDelete
  14. memang teruk uncle.. arah Setia Alam menuju ke rumah saya, jerebu.. panas tapi tak nampak cahaya matahari..

    ReplyDelete
  15. sampai baju pun berbau asap juga.

    ReplyDelete
  16. deno hari-hari pakai mask masa buat dialisis.. deno buat dialisis ni 4 kali sehari dan setiap hari sejak tahun 2001.. dialisis yang dipanggil CAPD (peritoneal dialysis).. tahu tak apa? uncle google je... tak pun moh ke blog deno.. hehehe.. mujur la di terengganu tak jerebu uncle... :)

    ReplyDelete