Followers

Friday, June 15, 2012

June 15, 2012


Anak nampak relaks... uncle pula yang gementar...!

Buat-buat lupa... Uncle pun sama dulu, esok nak periksa, hari ni masih main dalam longkang! ~ (Dulu tak ada Play Station, okey!)

27 comments:

  1. sasaran saya dalam UPSR 21 tahun lalu adalah AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...(sambil garu2 kepala)...hahaha!!!

    nasib baik skrg dpt jd orang...hahaha!!!

    ReplyDelete
  2. Uncle dulu penilaian darjah 5 ke? Dapat naik tak? hihi

    ReplyDelete
  3. ada rasa nak replace tempat anak?
    hehe

    ReplyDelete
  4. life father like daughter la kan??

    ReplyDelete
  5. good luck uncle..hehehe..macam uncle pulak yg nak exam nya..

    ReplyDelete
  6. selalu gitu lah kan... anak2 yg nak periksa tu relaks aje...
    parents yg lebih gabra!

    ReplyDelete
  7. saya main masak2 kot ! x study kot, dpt straight A's jugak :p

    ReplyDelete
  8. uncle mana ambik UPSR! UPSR start tahun saya! ~ahaha

    ReplyDelete
  9. Main dlm longkang? Nanti kena kudis buta, bang!

    ReplyDelete
  10. uncle cari lintah ke dalam longkang? erkk .. hehehe

    ReplyDelete
  11. saya dulu main batu seremban/teng-teng/main lompat getah kat sekolah. masa UPSR leher jadi panjang

    ReplyDelete
  12. macam kat skolah saya je ni unclee!!!
    saya cikgu tauuu..

    uncle sehat kerrr??

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

    ReplyDelete
  13. hahaha..dulu2 pon arwah abah soh sy study..amik buku bi bace atas buaian smbil baring..kantoi sebb buku terbalik! and xagak2, mane ade org study english cmtu =P noty..noty..

    ReplyDelete
  14. ZAMAN SAYA PUN TIADA PS JUGA. SAMALAH, MAIN DALAM LONGKANG.. HAHAHA..

    ReplyDelete
  15. 88 hari lagi... hihi... lmbt g tuh...hahaa

    ReplyDelete
  16. dulu masa kecik, aiman pun main dlm longkang. pastu saya jerit ... "Jgn main dlm longkang lah. pegi main dlm rumah. Mama beli rumah .. bkn longkang .. yg main dlm longkang tu buat pe? kalau tau dari awal Aiman suka main dlm longkang, mama beli longkang tu, jimat duit aku". Ahahahaha .. wahh uncle, ada lagi anak kecik ye? hehehe.

    ReplyDelete
  17. jgn kata upsr, peksa tahunan pon mak gabra nyah, muahahahaha

    gd luck buat anak unkel...

    ReplyDelete
  18. dulu.. selagi mak tak bebel watu dunno je.. tapi senyap2 dalam bilik pulun baca buku.. ;)

    ReplyDelete