Followers

Tuesday, June 12, 2012

June 12, 2012


Mencari ruang parkir di Hospital Sungai Buloh... Bisa mendidihkan otak, kamu tahu!

43 comments:

  1. bukan sane jekkkk tapi semua hospital laa..

    ReplyDelete
  2. uncle kat hosp sg buloh? dkt ngn opis sy...jom pi minum jom! hehe

    ReplyDelete
  3. ehhh..uncle..nnti jemput dtg ke majlis sy hari ahad ni..maaf jemput kat komen blog je haa..xsmpt dh kalau nk pos kad jemputan...ampunn

    kalau uncle free, xkeberatan jemput la dtg eh..

    uncle bg email address kat sy boleh?

    ReplyDelete
  4. ini hspital sg bluh

    uncle wat pe kt sini

    ReplyDelete
  5. Uncle..eloklah tu..mmg saja nak bagi otak uncle mendidih..ada student yang nak kaji otak uncle kat situ...hikhikhikhikhik...

    ReplyDelete
  6. Uncle..eloklah tu..mmg saja nak bagi otak uncle mendidih..ada student yang nak kaji otak uncle kat situ...hikhikhikhikhik...

    ReplyDelete
  7. same la parking kete kat HNZ trg ni....

    ReplyDelete
  8. Faham bang. Sy faham mcm ne gayanya nak cari parking kat sane tu. Grrr!

    ReplyDelete
  9. masuk parkir dalam wad la uncle.

    ReplyDelete
  10. mcm byk kosong je kt blakang tuh.huhu

    ReplyDelete
  11. rasa saya, kat semua spital di malaysia ni, mmg mendidih otak bila carik parking! ~ahaha

    ReplyDelete
  12. HOSPITAL MELAKA PUN SAMA.. PENDEK KATA, HOSPITAL KERAJAAN PARKIRNYA MEMANG PENUH. NAK BUAT MACAM MANA, BUAT PARKIR BANYAK PUN, RAMAI ORANG YANG DATANG.. BIASALAH.. BENDA MURAH..

    ReplyDelete
  13. sedangkan parking jusco pun penuh, inikan pula hospital.

    ReplyDelete
  14. macam balung pun ada jugak..ayam jantan??? kehkeh..

    ReplyDelete
  15. jangan kata situ uncle, kat PPUM pun apa kurangnya..

    ReplyDelete
  16. Mana2 hospital pun cam tu. Orang sakit boleh bertambah sakit tapi tak ler sampai mendidih otak...hehehe...

    ReplyDelete
  17. mendidih sangat tu, bahaya nii

    ReplyDelete
  18. hahahahaha...hohohohooh.... pandai betol uncle ambik gamba ngam2 je..hoho

    ReplyDelete
  19. Yg sakit seorg yg dtg meziarah 5 biji kete....

    ReplyDelete
  20. seb bek terbako kat parking spital. tak payah tepon ambulan lagi....

    ReplyDelete
  21. dah rupa balung ayam kat atas kepala tu..

    ReplyDelete
  22. ini bukan mendidih je uncle..terbakar ni..

    ReplyDelete
  23. mendidih ye uncle..hehehe..comel je.

    ReplyDelete
  24. bukan hospitak sg buluh - hospital selayang - hospital besar....
    eh... memang kat hospital payah nak dapat parking eh?!

    ReplyDelete
  25. sama gak cari parking kat hospital alor star, boleh buat jiwa sakit, hangen satu badan.
    salam ziarah

    ReplyDelete
  26. issshhh.. nasib tak sambar kat rambut uncle...

    ReplyDelete
  27. Hehehe, mungkin usual buat parker bertingkat plak... :D

    ReplyDelete
  28. ooo.. terbakar ke tu?
    ingatkan crown alaf baru!
    ekekeke

    ReplyDelete
  29. Sabar-sabar. Mesti dapat parkirnya tu:)

    ReplyDelete
  30. Kat mana pun sama hal2 parking ni, kat rumah makchaq pun kalau balik lambat kadang2 tak dak parking...

    ReplyDelete
  31. nasib baik pakai cermin mata hitam..kalau tak menangis air mata darah!!

    ReplyDelete
  32. nasib baik pakai cermin mata hitam..kalau tak menangis air mata darah!!

    ReplyDelete
  33. Yaa...I nampak uncle bukan setakat mendidih lagi tu...dh berapi kt kepala tuuu

    ReplyDelete
  34. hahahahahaha lawak la otak uncle tu..heheheh mcm ayam je

    ReplyDelete
  35. Kuar api ke kuar balong hayam tu uncle??

    Hehehe..

    ReplyDelete