Followers

Monday, June 11, 2012

June 11, 2012


"Suburnya cinta"





Percubaan kali kedua:

  1. Kalau uncle pakai gincu, uncle rasa muka uncle sama dengan AKU IBU MUDA atau SHAZ HotFM Kelate, ni... (Blog kedua beliau di SINI)
  2. Tapi kalau uncle gunting rambut sekali pun, uncle rasa muka uncle tetap tak sama dengan 'senyuman' EYRIQAZZ, ni... Haha!
Jom group hug?!

29 comments:

  1. group hug?tak nak aihh...hhahaha..

    ReplyDelete
  2. eee cantiknya daun tu... lev-lev gitu.

    ReplyDelete
  3. kalau pakai gincu, nanti tak cam yang mana satu uncle.. ;)

    psstt: eemm.. uncle rasa color apa yang sesuai ye untuk uncle.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  4. Amboi? Bersekongkol dgn blogger pemes ye bang?

    =p

    ReplyDelete
  5. MEMANG SUBUR.. TAPI KADANGKALA CINTA ITU HARUS DICANTAS SUPAYA TIDAK BERLEBIH-LEBIH..

    ReplyDelete
  6. Kalau pakai gincu, kena buang janggut dan misai. Tudung jangan lupa pakai sama. :)

    ReplyDelete
  7. Sweeettttt giler...err..belakang rumah sendirik ker rumah orang uncle??..heheheheheh

    ReplyDelete
  8. kalau ada anak panah kat daun tu, lagi best! ahaha

    ReplyDelete
  9. deno rasa muka uncle sangat serius kali ni... serius tak tipu! :p

    ReplyDelete
  10. subur2....harap2nya makin subur..

    ReplyDelete
  11. suburnya janggut uncle..hihi

    ReplyDelete
  12. cinta sentiasa subur kalau rajin menabur baja....hehe!

    ReplyDelete
  13. cinta dengan siapa uncle? ehem2....

    ReplyDelete
  14. uncle, hari ni b'day saya tau...

    lawak laa protege uncle tu... :D

    ReplyDelete
  15. rumah sape tu uncle? penuh dgan akar2 daun.. haha.. ni mesti kes puaka..?

    ReplyDelete
  16. wah tinggi tul imaginasi uncle ni sampai perasan daun bentuk love..suburnya cinta dah boleh bikin tajuk drama petang2..kahkah..

    group hug?????

    Jemput baca,
    Madagascar 3: Europe Most Wanted

    ReplyDelete
  17. haah...subur nya cinta di belakang tu...hijau...

    dh tgk protege uncle, AKU IBU MUDA dekat2 nk sama...tapi protege EYRIQAZZ, mmg x sama...

    psstt...tang mulut tu yg payah org nk tiru!

    ReplyDelete
  18. cantiknya..kalau makin cinta makin lebat ke pokok tu? kekeke...

    ReplyDelete
  19. cantiknya..kalau makin cinta makin lebat ke pokok tu? kekeke...

    ReplyDelete
  20. amboi uncle...cinta2 plakkkkk...klu uncle pakai tudung plak sama ngn sape???hihi

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/dedikasi-istimewa-untukmu.html

    ReplyDelete
  21. pokok tu memang memanjat ehhh..nak tanam kat meja ofis, kasi dia panjat sampai meja sebelah..

    ReplyDelete
  22. Salam Yob Gedek,
    Love is in the Air?

    ReplyDelete
  23. kalau warna merah lagi cun.

    ReplyDelete
  24. Hakhakhak, makin byk protege unkel yek

    ReplyDelete