Followers

Sunday, June 10, 2012

June 10, 2012


Anak-anak sedang membersihkan rumah anak patung mereka... Baguslah tu, masalahnya selepas itu rumah pula yang bersepah...! ~ Aduh!

(NOTA: Mereka mengenakan penutup hidung dan mulut untuk mengelakkan habuk)

26 comments:

  1. psstt: uncle boleh ketepi sikit tak..? tak nampaklah rumah dorang tu.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. uncle join la sekali mengemas tuh...hehe

    ReplyDelete
  3. wah, beria kemas, agak2 dah berapa lama rumah kecik tu tak dikemas?

    ReplyDelete
  4. owh ini salah satu seni belajar mengemas rumah juga ni

    ReplyDelete
  5. rumah bersepah uncle la yang sapu lak.huhu

    ReplyDelete
  6. Minta mereka kemaskan rumah pula lepas tu. :)

    ReplyDelete
  7. Good job...safety & health 1st...

    ReplyDelete
  8. tu namanya menjaga kesihatan hidung uncle..hehehe

    ReplyDelete
  9. saya suka rumah tu...!! sini pon ada..

    ReplyDelete
  10. Salam Yob Gedek,

    tak per ler, nanti besar diorang jadi isteri/ibu mithali!

    ReplyDelete
  11. kalau dipraktikkan pada rumah kan bagus ek?

    ReplyDelete
  12. sepah n kemas

    pastu sepah kemas balik uncle

    ReplyDelete
  13. amboi..rajinnye diorg..
    lepas tu turn uncle pulak kemas umah..ehehehe

    ReplyDelete
  14. rumah kecik pun berhabuk jugak.. hehe

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Uncle

    ayah anak2 tu tak tolong ke....

    ReplyDelete
  16. kebersihan tanggungjawab bersama!

    ReplyDelete
  17. beli rumah pakai buang utk ....erkk? Ada ke?

    Masa kecil2 tahun 70an dulu tak mampu nak miliki rumah baby dolls ni. Semua rekacipta sendiri dari anak patung, pakaian, peralatan rumah perabut, kotak rumah semua sendiri bikin. Anak2 skang makin mewah yowww.

    ReplyDelete
  18. kalau lah doremon itu ada. heheh~

    ReplyDelete
  19. bagus kalau pakai mask tu... deno time buat dialisis dan dressing pun pakai mask jugak.. mmg wajib! bukan apa takut terkena jangkitan.. kalau ikut doc deno ni kalau pegi mana2 deno kena pakai mask tapi deno malas! hehe...

    ReplyDelete
  20. kahkahkah...ni mesti bapaknye suruh ni..tu patuhhh..haha..

    ReplyDelete
  21. kemas sana, sini bersepah..
    kemas sini, sana bersepah..aduhaiii

    ReplyDelete
  22. Anak2 pompuan mmg suke Umah tu yek, tp anak sy x suke plak bersihkan, suka main jek, hehehehehe

    ReplyDelete