Followers

Sunday, June 24, 2012

Jun 24, 2012

Guest #46


Yang baju putih itu kartunis. (Yang baju hitam itu komunis.)
Dengan Datuk Mohammad Nor Khalid atau lebih dikenali sebagai LAT.




Terima kasih DZUANDIEY kerana review blog ini. Sangat terharu, okey! (Kesat air mata)

27 comments:

  1. Macm kena je..
    Yg kartunis senyum lebar
    yg komunis muka garang..hehe

    ReplyDelete
  2. kirim salam kat Datuk LAT ye uncle...

    ReplyDelete
  3. jumpa beliau d mana neh, uncle? mmg respek him..

    ReplyDelete
  4. wow he's such an inspirational Malaysian cartoonist. :)

    ReplyDelete
  5. Kenapa Datuk Lat tak nampak tua pun?
    Rasanya masa makchaq sekolah dia dah dok lukis cartoon kat NSTP...

    ReplyDelete
  6. Comel la Datuk Lat!! I ada collection Kampung Boy taw....

    ReplyDelete
  7. Comel la Datuk Lat!! I ada collection Kampung Boy taw....

    ReplyDelete
  8. best!! Jumpa Datuk Lat! Saya suka kartun beliau.

    ReplyDelete
  9. Comel sangat komunis tu. hik3.

    ReplyDelete
  10. tak jemu tengok 'Kampung Boy' kat astro..

    ReplyDelete
  11. uncle tetap sama tak nak senyum dalam gambar..hahaha

    ReplyDelete
  12. pameran kartun dan animasi 1Malaysia di pasar seni?

    untungnya...

    ReplyDelete
  13. dato lat bukan main sengeh, yg kat sebelah tu, seriusnyeeeeee

    ReplyDelete
  14. komunis la sgt uncle..muka xde rupa komunis langsung sebab mata x sepet...

    ReplyDelete
  15. dato lat? whoaaa....
    uncle xde suh dato lukiskn pic kartun uncle ke? hee xp

    ReplyDelete
  16. waahhh... saya suka Datuk LAT...

    ReplyDelete
  17. Yang komunis tuh suka wat muka tak de perasaan.. kalo saya lah dapat bergambar ngan orang2 cam tuh.. mesti senyum sampai ke telinga..muahahahah

    ReplyDelete
  18. Yg dibelakang tu mmg makchik percaya kartunis..yg didepan ni lagilah makchik percaya Kominis..Dulu Bintang Tiga cawangan mana gedek..Ampang Park ker Petaling Street....

    ReplyDelete
  19. masa ni muka uncle berbeza! ahhahaha

    ReplyDelete
  20. stage deco tuhari sangat style!

    hai komunis!

    ReplyDelete
  21. komunis? tak nampak mcm komunis la...

    ReplyDelete