Followers

Monday, May 7, 2012

May 7, 2012


Berterima kasihlah kepada diri sendiri dahulu, sebelum berterima kasih kepada orang lain...
(Our atau your, ni..?)

41 comments:

  1. uncle!!!!!!!!!!!!!!!!!!lama xkesini..dah riban-riban follower uncle..hot gitteww

    ReplyDelete
  2. Sebenarnya 'y' dia yg pegi cuti uncle...teka teki tuh..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. hahahaha...rasa macam masuk kelas bahasa Inggeris pulak kalau ikut blog uncle ni...

    ReplyDelete
  4. hehee..dia bg compliment kt diri sendiri dulu sbb dh give effort tulis memo tu..hihi

    ReplyDelete
  5. hahaha lepas tu bru terima kasih kt org!

    ReplyDelete
  6. Dakwat tak keluo masa tulis huruf Y tu. :)

    ReplyDelete
  7. Hahaha... sebab tulah adanya MBMMBI. haha

    ReplyDelete
  8. wakakaka! puji diri sendiri pulekkk

    ReplyDelete
  9. hahahaha. mungkin tak de orang nak support dorang. mungkin.

    ReplyDelete
  10. die berterima kasih kat uncle lettew... :)

    ReplyDelete
  11. Salam Yob Gedek,.

    Bagus tu, puji dan terima kasih pd diri sendiri dulu!

    ReplyDelete
  12. utama kan diri sendiri dulu kekdahnya
    eheheheh

    ReplyDelete
  13. Hahahahahahaha. Y die da kena makan tikuslah bang!

    ReplyDelete
  14. our?ahha bangga diri tu..kikiki

    ReplyDelete
  15. hahaha...en gedek selalu ketemu perkara yang pelik-pelik dan kelakar.

    ReplyDelete
  16. dia berterima kasih kepada diri sendiri sebab berjaya tutup pada hari tersebut. penat tau asik bukak je...

    hahahahaha

    ReplyDelete
  17. kih kih kih.

    uncle tolong la tambah 'y' sikit...

    ReplyDelete
  18. keh keh keh..diaorang pun typo jugak sesekali. Tertinggal Y kat mana tah..

    ReplyDelete
  19. huahuahua dia tak cukup tempat nak tulis tu :p

    ReplyDelete
  20. Kesilapan dah spotted.
    Memang selalu berlaku kesilapan2 kecil macam ni kat notis board, kat food tag dan macam2 lagi.
    Kalau dah spotted tu perlulah tukar kan?

    ReplyDelete
  21. Apa saja bro, asalkan tahu berterima kasih

    ReplyDelete
  22. HAHAHA... TERTINGGAL 'Y' TU..

    ReplyDelete
  23. seolah-olah berbangga dengan diri sendiri kehkehkeh

    ReplyDelete
  24. Muahahaha... Lawok antarebangse sunggoh... :D

    ReplyDelete
  25. hahahaha... patutla rasa cam pelik jer ayat tu...

    ReplyDelete
  26. alamak mau cek typo blog jup arhhh ;p

    ReplyDelete
  27. hihi..tergelak jadinya..:D

    ReplyDelete
  28. ini kedai khidmat apaaa ni yerrr..hahahaha

    ReplyDelete
  29. mesti kertas dia tulis RALAT = our / YOUR tuh dihilangkan...... ahakss~

    ReplyDelete