Followers

Saturday, May 5, 2012

May 5, 2012


Contoh  perkara intelek dan berilmiah yang boleh dilakukan dengan anak bagi menghilangkan rasa kebosanan yang melampau sewaktu menunggu isteri membeli barang dapur...

24 comments:

  1. kahkah ni mesti berkat ajaran uncle selama ni la ni . kewl~

    ReplyDelete
  2. hakhak..ni mmg da tahap kebosanan ni..kihkih...=)

    ReplyDelete
  3. jahanam sayur kat kedai tu...hahaha!

    ReplyDelete
  4. intelek dan berilmiah ye? hehe

    ReplyDelete
  5. huhuhu

    takde korje lain ke uncle? how about running past baton ngan anak pule..;))

    ReplyDelete
  6. Macam pikachu la uncel dgn telinga carrot tu...:)

    ReplyDelete
  7. ye.. ambil peluang yang ada kan uncle.. ;)

    psstt: lama tak singgah kat sini..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Uncle

    berpakat dgn anak tu...

    ReplyDelete
  9. haha..orang perempuan kalau bershopping..tak kira la shopping apa..confirm berjam jam..

    ReplyDelete
  10. Dah namanya bershopping..confirm lama gila kan..

    ReplyDelete
  11. Terbalik pulak....kak zana yg bosan tunggu hubby shopping sb selalu x jd beli.

    ReplyDelete
  12. nasib tak kena halau dgn pekerja situ..!!! hahaaa...

    ReplyDelete
  13. mohon update harga terkini brg2 dapur. :p

    ReplyDelete
  14. hahaha. uncle pegi la kedai buku, atau mesin urut, boleh ilangkan bosan dan lenguh2 badan

    ReplyDelete
  15. Yg plg keloko is, muka uncle yg seposen je merelakan anak buat apa sahaja..kehkehkeh

    ReplyDelete
  16. lama tak singgah blog uncle gedek ni....

    :)

    ReplyDelete