Followers

Tuesday, May 29, 2012

May 29, 2012


Filem yang tak pernah ditayangkan kerana tidak mendapat kelulusan tayangan dari  Lembaga Penapisan Filem Malaysia. (MIB 2, 1/2)

46 comments:

  1. filem ni kalau lepas ke u-tube mesti viral!

    ReplyDelete
  2. kehkehkeh.....baru boleh MIB 3

    3 wakili utk 3 org

    ReplyDelete
  3. ahahaha..cantet uncle! tak sabar nak tengok..uncle belanje saya sediakan pop corn..

    ReplyDelete
  4. Uncle..naper tak pakai spec semalam??..baru la tak boleh ditayangkan..hehehehe..

    ReplyDelete
  5. ooo pelakon greenwood rupanya.....

    ReplyDelete
  6. Uncle ni kelakar la. Memang sesuai pose uncle dgn poster ni. Baju uncle pun selalunya hitam je.Air muka serius pun dah macam Will Smith. Caya la uncle gedek.

    ReplyDelete
  7. bukannya next year ke luar kar pawagam...

    ReplyDelete
  8. ala, lama lagi la nampaknya tarikh tayangan ini?

    ReplyDelete
  9. uncle tak cukup BLACK..kahkahkah!

    ReplyDelete
  10. uncle, boleh jd pelakon undgn utk MIB4

    ReplyDelete
  11. uncle kena pg tanned kan kulit...confirm diluluskan!

    ReplyDelete
  12. muka tak cukup ganas kot?
    hihihi

    ReplyDelete
  13. muka uncle lagi encem dari yang belakang tu ;p

    ReplyDelete
  14. akibat terlampau banyak adegan uncle yang dipotong, itu yang tidak ditayang di Malaysia.. hahaha..

    ReplyDelete
  15. Ada style dan iras-iras muka macam film starlah uncle:)

    ReplyDelete
  16. Nak kena tengok ni! Nak tau jugak hero baru tu berlakon kayu ataupun tidak..

    ReplyDelete
  17. KENAPA TIDAK BOLEH DITAYANGKAN? ADAKAH MEMPUNYAI UNSUR2 18PL ATAU 18SX?

    ReplyDelete
  18. kalo ditayangkan - boleh box-office tu!

    ReplyDelete
  19. Hehe...mmg flem ni tak da...:-)...blog ni btol2 unik dan kreatif...beza mmg beza dr blog lain,,,,semua ada pic p.cik ada cter tersirat disebaliknya..tak bosan,,,sronok...:-)

    ReplyDelete
  20. err...mirip la uncle.tp uncle leh je bersiaran di malaysia kan?ehehe..lama x jenguk uncle kat sini

    ReplyDelete
  21. kim slm hai2 kt dua kwn uncle tu eh

    ReplyDelete
  22. haha. uncle masuk terus tak lepas kan

    ReplyDelete
  23. sebab klasifikasi 40PG takde..tu takleh tayang lagikk...kikiki..

    Jemput baca,
    Waktu Bekerja (Office Hour)

    ReplyDelete
  24. Eceh..ceh..ceh..cam TERSAMA la plak ankel!!

    Btw, mak tahu apa sebab filem MIB 1/2 tu x dpt kelulusan tayangan..sbb dlm pelem tu ada scene ankel pki suor kecik jep kan? kan? kan?

    Muahahahahahaha....

    ReplyDelete
  25. Oooo... patutlah!Nasib baik tak 3/4!

    ReplyDelete
  26. kekekekekekekekekekekkekekekekekeek

    ReplyDelete
  27. nape x diluluskam?
    adakah kerana rambut derang xckup pnjang cm uncle punya?

    ReplyDelete
  28. bukan 2 1/2 tapi 2 3/4....!! hehehe... or sbb uncle tak cukup black..??

    ReplyDelete
  29. Bukankah uncle memang MIB?

    ReplyDelete
  30. hahaha. stylo la uncle gedek! ewah!

    ReplyDelete
  31. hmm.. apa yang tak sama eh.. hmm, oh ya.. warnaa.. ye warna rambut... sorang tu dah tak berapa kehitaman rambutnyaa...

    ReplyDelete
  32. will smith dah mula rasa tercabar. hahaha!

    ReplyDelete
  33. Gedek..Gedek...otak ko tak pernah rehat ek...ada2 jer...

    ReplyDelete
  34. hahahahhahahahhahaha poster dia kurang touch up skit ;)

    ReplyDelete
  35. saye pon dh tengok!! tengok mib3 laaa.. hahaha

    ReplyDelete
  36. Muahahahaha.... Gelak den baco komen "Mak" :D

    ReplyDelete
  37. hihi... tiba2 ada uncle yg berkulit cerah! :)

    ReplyDelete
  38. hihi... tiba2 ada uncle yg berkulit cerah! :)

    ReplyDelete