Followers

Monday, May 28, 2012

May 28, 2012


Sekarang ini menjadi kegilaan orang muda
Fesyen kaca mata (sangat besar) tanpa kaca
Hari ini uncle beranikan diri untuk mencuba
Okey, sekarang uncle nampak macam puaka

(AKUR: Jurang generasi semakin melebar... ~haha)

46 comments:

  1. kah kah.

    aku tak gemor la spek tu uncle.

    ReplyDelete
  2. betuller uncle..
    rasa macam sekejap je masa berlalu..
    banyak perkara baru yang takde masa dulu..
    itulah perubahan arus masa..

    ReplyDelete
  3. style uncle! ikut trend.. hehehe :DD

    ReplyDelete
  4. hahahahhaa...baru saya tahu rupa puaka macam mana!

    ReplyDelete
  5. takpe uncle..nampak macam puaka ok lagi..dari nampak macam celaka..

    err..bukan nak kurang ajar.. :D

    ReplyDelete
  6. saya ada jugak kaca mata tanpa kaca tapi tidaklah sebesar itu. hehe. jurangnya hanya 'ada/tanpa kaca' je uncle, jangan risau

    ReplyDelete
  7. K-pop versi tua..wakakakakak.. Uncle jangan marah yer..

    ReplyDelete
  8. mungkin nampak lebih ok kalau ada cermin dalam bingkai tu.

    ReplyDelete
  9. uncle tetap cute di mata saya.. auwwwww~

    ReplyDelete
  10. isshhh.. tak baik kata puaka gitu... macam profesoooorrrr gitu...

    ReplyDelete
  11. x la uncle..ayu apa..hahahahahahha

    ReplyDelete
  12. Allah..hensem la uncle. nasib dah kawen. kalau tak no 2 la. hahahahah

    ReplyDelete
  13. x sesuai utk uncle. mungkin boleh konsep retro pulak :p

    ReplyDelete
  14. seelok eloknya jangan pakai di khalayak umum ya uncle :-)

    ReplyDelete
  15. hahahahahaha,,,,,

    ReplyDelete
  16. hahahaha..uncle ni..ade ke kate diri sendiri mcm puaka...adoi..stylo ape uncle pakai spec beso gitu..wakakakaka

    ReplyDelete
  17. Saya gadis berkaca mata kecik hewhew

    ReplyDelete
  18. ala uncle nampak ensem jer lah hehe

    ReplyDelete
  19. Salam kenal...
    Nostalgia... Dulu2 spek makchaq macam ni la...
    Separuh muka spek saja..he he
    Rationalnya supaya tengok kiri kanan atas bawah tak nampak bingkai spek, nampak jelas ja... Ada ka lagu tu...

    ReplyDelete
  20. kalau kaler pink, lagi lawo kut?
    hehe

    ReplyDelete
  21. terserlah keHAngsomeman uncle..

    ReplyDelete
  22. Mana de puaka uncle....comel je

    (*dua tangan di bahu mata je atas*)

    ReplyDelete
  23. peergh macam vokalis indie band la uncle

    ReplyDelete
  24. takleh la pakai masa menumbuk sambal belacan kalau cenggini....

    ReplyDelete
  25. Tetap nampak kacak! Betul ni!

    ReplyDelete
  26. awat tak pakai bingkai pink..

    ReplyDelete
  27. Hahahaha..u look in laaaaa bro dgn kacamata godang gitu!!

    ReplyDelete
  28. patut spek saya ilang..
    kat cni upanya

    ReplyDelete
  29. 44 thn idop baru mengenali mcm mana puaka...boleh tahan jugak...lalalalala...

    ReplyDelete
  30. betui la uncle....mencik aku tgk ...heeeeeeeee

    ReplyDelete